Weather Icon
Συρία , Τουρκία 10 Ιανουαρίου 2022

Ρατσιστικό πογκρόμ στην Τουρκία κατά των προσφύγων!

Ρατσιστικό πογκρόμ στην Τουρκία κατά των προσφύγων!

Ξύπνησαν μνήμες Σεπτεμβριανών του 1955 στην Πόλη, την ώρα που οι υποκριτές της ΕΕ συγχαίρουν την Τουρκία για το προσφυγικό!

Γενικευμένο είναι πλέον το πογκρόμ κατά των προσφύγων από την Συρία, από τούρκους φασίστες. Ανενόχλητος πω όχλος σε ολόκληρη την Τουρκία, επιτίθεται ακόμα και σε μικρά παιδιά, ενώ έχουν αναφερθεί ακόμα και δολοφονίες.

Προγενέστερα μάλιστα το CNBC είχε κάνει μεγάλο αφιέρωμα, αποκαλύπτοντας ακόμα και κυκλώματα εμπορίας οργάνων με θύματα πρόσφυγες.

Την ώρα λοιπόν που η ΕΕ βραβεύει την Τουρκία και της δίνει δισεκατομμύρια για την δήθεν προσφορά της στο προσφυγικό, το πογκρόμ κατά προσφύγων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Οι σκηνές φρίκης που ακολουθούν, είναι από επίθεση τούρκων νεοναζί σε κατάστημα Σύρων προσφύγων, στο Εσενγιούρτ, στην «ευρωπαϊκή» πλευρά της Κωνσταντινούπολης! Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε τι συμβαίνει στην Ανατολία…

İstanbul Valiliği'nden Esenyurt'taki kavgayla ilgili açıklama: 7 kişi gözaltına alındı

Ρατσιστικό πογκρόμ στην Τουρκία κατά των προσφύγων!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube