REAL TIME |

Weather Icon
Τουρκία 27 Ιανουαρίου 2022

Πολιτική αντιπαράθεση! Κόντρα Ερντογάν- Ιμάμογλου επειδή ο τελευταίος δεξίωσε τον Βρετανό πρέσβη σε ψαροταβέρνα την ώρα της χιονοθύελλας

Πολιτική αντιπαράθεση! Κόντρα Ερντογάν- Ιμάμογλου επειδή ο τελευταίος δεξίωσε τον Βρετανό πρέσβη σε ψαροταβέρνα την ώρα της χιονοθύελλας

Πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στην Τουρκία μεταξύ του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή το δείπνο του πρώτου σε ψαροταβέρνα με τον Βρετανό πρέσβη την ώρα της χιονοκαταιγίδας, που χιλιάδες οχήματα είχαν εγκλωβιστεί στους δρόμους.

Τα φιλοκυβερνητικά μέσα κάνουν εκτενή αναφορά στο γεγονός αυτό σημειώνοντας ότι αντί ο Ιμάμογλου να ρίχνει αλάτι στους δρόμους, έριχνε αλάτι στο ψάρι.

Με δηκτικότητα σημειώνουν μάλιστα ότι ο δήμαρχος πλήρωσε 48.000 λίρες, δηλαδή 3.000 ευρώ, για να φάνε κακλάνι. 

Από την πλευρά του, ο Τούρκος πρόεδρος σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι «Ελπίζω οι Κωνσταντινουπολίτες να αντέξουν μέχρι το 2024 με αυτό τον δήμαρχο», από τον οποίο ο Ερντογάν νιώθει απειλή, καθώς στις δημοσκοπήσεις έχει ανέβει πάρα πολύ. 

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube