Weather Icon
Απόψεις , Λαθρομετανάστευση 16 Ιανουαρίου 2022

Όσο πιο προσκυνημένος τζουτζές τόσο πιο ψηλά σε βραβεία του κ@@@@

Όσο πιο προσκυνημένος τζουτζές τόσο πιο ψηλά σε βραβεία του κ@@@@

Ελένη Παπαδοπούλου
.
Μέσα στα προβλήματά μας ευτυχώς έχουμε και τους διασκεδαστές, τους τζουτζέδες που λένε, και μας φτιάχνουν το κέφι. Έτσι διαβάσαμε ότι επιτέλους εκτιμήθηκε το εξαιρετικό έργο του δημάρχου μας για την Αθήνα και βρίσκεται μέσα στους 5 καλύτερους δημάρχους της Ευρώπης. Κι αυτό διότι εστίασε σε έργα υποδομής (δεν είναι τρομερή υποδομή ο κοκοφοίνικας έξω από την Μεγάλη Βρετανία σε συνδυασμό πάντα με το σιδερένιο παγκάκι των 5700 ευρώ απο κάτω; Δεν είναι υποδομή το παρτέρι των 500-5000 ευρώ με τα χόρτα που οι σοφοί άνθρωποι της επαρχίας τα παίρνουν με το χλοοκοπτικό, ενώ εμείς τα πληρώσαμε χρυσά;).
.
Από το άρθρο μαθαίνουμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, όπως ότι ο Μπακογιάννης αναπτύσσει την πόλη ως Smart City. Θα έχουν κάτι smart φαίνεται τα τσαντιρομάγαζα που εμείς οι stupid δεν κατανοούμε.
.
Επίσης είναι πρότυπο στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής (λολ και πάλι λολ) και έχει διορίσει για αυτό Chief Heat Officer (είναι η πρώτη Επικεφαλής Αντιμετώπισης Αστικής Υπερθέρμανσης). Θα κάνει φου το καλοκαίρι η Chief να φυσήξει λίγο να δροσιστούμε.
Γενικά «οδηγεί με επιτυχία την πόλη της Αθήνας στον δύσκολο δρόμο του αστικού μετασχηματισμού». Την κάνει τσαντίρι όσο καλύτερα μπορεί. Αυτό σημαίνει “αστικός μετασχηματισμός” για τον εγκέφαλο τον δικό του και αυτόν των αφεντικών του.
Επίσης έχουμε και Athens Film Office και γενικά τα έχουμε όλα στα Αγγλικά, για να κάνουμε πουλ μουρ στην πλεμπ την μπιθουλαία την ντεκαντάνς.
.
Πριν λίγα χρόνια ο Καμίνης είχε βγει τρίτος καλύτερος δήμαρχος στον κόσμο. Τόσο καλός ήταν που μας είχε κάνει hot spot. Ο δε ΓΑΠ μόλις μας έβαλε σε ό,τι μνημόνιο κυκλοφορούσε στην αγορά έγινε αμέσως ένας από τους 100 μεγαλύτερους στοχαστές παγκοσμίως.
.
Όσο πιο προσκυνημένος τζουτζές τόσο πιο ψηλά σε βραβεία του κ@@@@, για να φτιάχνουν προφίλ….για ηλίθιους. Που αν κοιτάξουμε τους οσφυοκάμπτες που τους περιβάλλουν δεν τους λες και λίγους.
.
Όσο πιο προσκυνημένος τζουτζές τόσο πιο ψηλά σε βραβεία του κ@@@@ – TOURKIKANEA.GR

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube