Weather Icon

Ο Ερντογάν ετοιμάζει νέο πόλεμο

Ο Ερντογάν ετοιμάζει νέο πόλεμο

Σάββας Καλεντερίδης: Εδώ δώστε σημασία! Ο Ερντογάν ετοιμάζει νέο πόλεμο για να κερδίσει τις εκλογές. Συμφέρει τη Ρωσία η νίκη του. Μόνο η στρατιωτική ισχύς σε καθιστά ισχυρό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Τις προσπάθειες της Τουρκίας για εξομάλυνση των σχέσεων με την Αρμενία ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τις συγκριμένες κινήσεις.

Το άρθρο του Γιαβούζ Μπαϊντάρ ρίχνει φως στις προθέσεις της Τουρκίας. Ιστορία συνεχόμενων ρήξεων με τις γύρω χώρες. Αν η Ρωσία θεωρήσει, ότι ένας πόλεμος της Τουρκίας με την Αρμενία θα βοηθήσει τον Ερντογάν να κερδίσει τις εκλογές, τότε θα αφήσει να γίνει ο πόλεμος. Γιατί η παρουσία του κυβερνητικού συνασπισμού Ερντογάν-Μπαχτσελί βοηθά τα συμφέροντά της.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στις 14 Ιανουαρίου 2022.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube