Weather Icon
Κύπρος , Ναυτιλία 28 Ιανουαρίου 2022

Άνοιξε ο δρόμος για ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Άνοιξε ο δρόμος για ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Με πέραν του ενός ενδιαφερόμενου έκλεισαν σήμερα στις 12:00 οι προσφορές για την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα είπε στον ACTIVE και την εκπομπή ΑΤΖΕΝΤΑ ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης.

Πρόκειται για γεγονός το οποίο ανοίγει το δρόμο για υλοποίηση της προσπάθειας του υφυπουργείου.

 

Η σχετική ανακοίνωση του υφυπουργείου: 

“Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας ανακοίνωσε σήμερα την λήξη της προθεσμίας υποβολής προσφορών του ανοικτού ευρωπαϊκού διαγωνισμού για την επιλογή ανάδοχου θαλάσσιου μεταφορέα, ο οποίος θα εκτελεί τη θαλάσσια μεταφορά επιβατών μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας στα πλαίσια της Υπηρεσίας Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος, σύμφωνα με τους Ενωσιακούς Κανόνες.

Ο εν λόγω διαγωνισμός ο οποίος προκηρύχθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2021, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον οικονομικών φορέων οι οποίοι έχουν υποβάλει προσφορά μέσω της ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δημοσίων Συμβάσεων του Γενικού Λογιστηρίου eprocurement.

Οι υποβληθείσες προσφορές θα τεθούν άμεσα ενώπιον της Επιτροπής Αξιολόγησης, που ορίστηκε σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας, για αξιολόγηση με σκοπό την κατακύρωση της προσφοράς το συντομότερο δυνατόν”.

ΠΗΓΗ: Philenews.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube