Weather Icon

ΤΟΥΡΚΙΑ | Κακία κατά της Ελλάδας και απόλυτη φτωχοποίηση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟΥΡΚΙΑ | Κακία κατά της Ελλάδας και απόλυτη φτωχοποίηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Καλεντερίδης: Τούρκοι έβγαζαν κακία κατά της Ελλάδας και τώρα βιώνουν ίδιες συνθήκες! Έλεγαν θα καταπιούμε την Ελλάδα. Τώρα επικρατεί απόλυτη φτωχοποίηση.

Την κατάσταση στην Τουρκία με τη ραγδαία πτώση της λίρας και την προσέγγιση με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

-Τούρκοι επιχειρηματίες έβγαζαν κακία εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Έλεγαν, ότι η Ελλάδα είναι υπό διάλυση, είναι δύσκολο να επιβιώσει. Θα την καταπιούμε.

-Σε αυτήν την κατάσταση που ήταν η χώρα μας εκείνη την περίοδο 2015-2016 βρίσκεται αυτήν τη στιγμή η Τουρκία. Ίσως ο τουρκικός λαός το βιώνει σε οξύτερη μορφή σε σχέση με εμάς. Γιατί επικρατεί στασιμοπληθωρισμός. Σημειωτέον, ότι οι Τούρκοι επιχειρηματίες δεν είναι αεριτζήδες. 

  Ποιά θα είναι η επόμενη μέρα; Μπαίνουμε στη μετά Ερντογάν εποχή. Βγαίνουν μπροστά τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή “Ιστορία, Λαογραφία, Πολιτισμός” στις 1 Δεκεμβρίου 2021.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube