REAL TIME |

Weather Icon

Πενήντα χρόνια κυνηγάμε Τούρκους πιλότους

Πενήντα χρόνια κυνηγάμε Τούρκους πιλότους

Γιώργος Φίλης: Οι καλύτεροι αναχαιτιστές του πλανήτη είναι οι Έλληνες πιλότοι. Πενήντα χρόνια κυνηγάμε τους Τούρκους. Σχολή φωτομοντέλων η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία.

Την προκλητική επιστολή της Τουρκίας στον ΟΗΕ με την οποία τίθενται θέματα κυριαρχίας σε ελληνικά νησιά με αποστρατικοποίηση αλλά και τη συμφωνία με το Κατάρ για παρουσία 36 Rafale σε τουρκική βάση σχολίασε ο Γιώργος Φίλης.

Τεράστιο ζήτημα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο! Η στρατηγική της Τουρκίας είναι να μας σύρει σε μία άνευ όρων διαπραγμάτευση. Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να συζητήσει αποστρατικοποίηση των νήσων. Μακάρι τουρκικό πλοίο να δημιουργήσει ζήτημα με σκάφος των ΗΠΑ. Αλλά δεν θα το κάνει αυτό η Τουρκία. Θέλει να δημιουργήσει σίγουρα όμως ζήτημα. Οι Τούρκοι λένε, ότι εισέβαλλαν στη λάθος πλευρά του νησιού. Οι Τούρκοι θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ με τα Rafale. Οι καλύτεροι αναχαιτιστές του πλανήτη είναι οι Έλληνες πιλότοι. Πενήντα χρόνια κυνηγάμε τους Τούρκους. Σχολή φωτομοντέλων η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία.

Ο διδάκτωρ γεωπολιτικής στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο Open Tv.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube