Weather Icon

Κώστας Γρίβας: Ολοκληρωτικός πόλεμος απέναντι στην Ελλάδα

Κώστας Γρίβας: Ολοκληρωτικός πόλεμος απέναντι στην Ελλάδα

Κωνσταντίνος Γρίβας: Δεχόμαστε ολοκληρωτική επίθεση! Ψυχολογικός πόλεμος της Άγκυρας. Πλύση εγκεφάλου στην κοινή γνώμη. Η Τουρκία διεξάγει εναντίον της Ελλάδας ένα είδους επαυξημένου ολοκληρωτικού πολέμου.

Την τουρκική προπαγάνδα με αφορμή μία δήλωσή του για ένα θέμα το οποίο δημοσιεύσαμε και εμείς στο κανάλι μας με τίτλο «Κινητή πυροβολαρχία με καταστρεπτικά αποτελέσματα»  ανέλυσε ο Κωνσταντίνος Γρίβας.

Η Τουρκία εξάγει εναντίον της Ελλάδας ένα είδους επαυξημένου ολοκληρωτικού πολέμου. Έμπρακτη και πολυδιάστατη αποδόμηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Σκοπό της είναι να μας καταστήσει ένα σαντζάκι της νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας. Δεχόμαστε ολοκληρωτική επίθεση. Η Τουρκία θέλει να γίνει μία μικρή Κίνα στην περιοχή, η οποία με τη διεύρυνση της επιρροής της στον τουρκικό κόσμο, θα επηρεάζει τα δρώμενα στον μουσουλμανικό κόσμο της περιοχής. Θα είναι ένα είδος φράγματος ή γέφυρας, ανάλογα όπως το βλέπετε, μεταξύ του ευρωατλαντικού κόσμου των ευρασιατικών χωρών, της Κίνας και της Ρωσίας. Αυτό ανησυχεί πάρα πολύ τους Κινέζους. Με κανέναν τρόπο δεν θα ήθελα μία τόσο σημαντική και επικίνδυνη Τουρκία στον χώρο τους. Είναι και η Ελλάδα μέσα σε αυτό το μεγάλο παγκόσμιο παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση ενάντια στην Τουρκία. Πρέπει να κάνουμε μία γεωπολιτική αντεπίθεση, ξεκινώντας από την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ.

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών, διευθυντής του Τομέα Θεωρίας και Ανάλυσης Πολέμου στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γρίβας, στην εκπομπή «Ο Εξαρχείων» στον Παραπολιτικά FM.

Συντονιστείτε στις 16:00 στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube