Weather Icon

Η πολιτική άσκησης δικαιωμάτων του Ανδρέα και ο κατευναστικός Σημίτης

Η πολιτική άσκησης δικαιωμάτων του Ανδρέα και ο κατευναστικός Σημίτης

Περικλής Νεάρχου: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε να ασκήσει δικαιώματα για την Ελλάδα! Κατευναστική πολιτική του Κώστα Σημίτη. Επικίνδυνη πολιτική για τη χώρα

Την πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων διαχρονικά όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά ανέλυσε ο Περικλής Νεάρχου.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πρόθεση να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο και να ασκήσει τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτό για την Ελλάδα. Ο Κώστας Σημίτης ακολούθησε κατευναστική πολιτική να μην ενοχλούμε την Τουρκία. Μετά είχαμε τα Ίμια… Όπως βλέπετε αυτή η πολιτική έχει μία σύνδεση και συνέχεια. Όταν έμαθα τη δήλωση Δένδια στη Σαουδική Αραβία, έμεινα έκπληκτος.

Ο πρέσβης ε.τ., σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, Περικλής Νεάρχου στην εκπομπή «Ο Εξαρχείων» στα ΠαραπολιτικάFM.

Συντονιστείτε απόψε στις 18:00 στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Το προφίλ

Ο Περικλής Νεάρχου, Πρέσβης ε.τ. , γεννήθηκε στην Κύπρο, σπούδασε Φιλολογία και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο της Tours και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι. Εχρημάτισε ως σύμβουλος επί θεμάτων Εξωτερικής Πολιτικής του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, ως Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και ως Πρέσβης της Κύπρου στο Παρίσι με πρόσκληση του Προέδρου της Κύπρου Τάσσου Παπαδόπουλου. Υπηρέτησε ως Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Παρίσι, με πρόσκληση του Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου. Είναι συγγραφέας των βιβλίων: «Το Μήνυμα του Απόλλωνα» (1997) και «Η Ελλάδα σε Κίνδυνο, Ιδέες και Θέσεις για Εθνική Ανασύνταξη» (2014).

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube