Weather Icon
Θάνος Τζήμερος , Ινδία , Ισλάμ 10 Δεκεμβρίου 2021

Αποστάτης! Σκοτώστε τον!

Αποστάτης! Σκοτώστε τον!

Δεξιά, είναι ο Wasim Rizvi. Ο Wasim Rizvi ήταν αυτό που θα λέγαμε «μετριοπαθής μουσουλμάνος». Πρώην επικεφαλής του σιιτικού συμβουλίου τής Ούταρ Πραντές, μιας από τις 28 ομόσπονδες Πολιτείες που συγκροτούν το κράτος της Ινδίας (εκεί πολιτεύεται και ο Mohammed Feroz Khan), είχε ζητήσει δημοσίως να αφαιρεθούν 26 στίχοι από το Κοράνι, καθώς προωθούν την τρομοκρατία και την τζιχάντ. Και μάλιστα κατέθεσε σχετική αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας! Λογική άποψη για έναν λογικό άνθρωπο, διότι πώς αλλιώς να ερμηνευθεί ο στίχος 4:89 του Κορανίου: «Αν όμως απομακρυνθούν (από το Ισλάμ) πιάστε τους και σκοτώστε τους όπου τους βρείτε» ή η χαντίθ Μπουχάρι 9.84.57 που εμφανίζει τον Μωάμεθ να λέει «Όποιος άλλαξε την ισλαμική του θρησκεία, σκοτώστε τον»; Γι’ αυτό η θανατική ποινή για την αποστασία είναι βασική αρχή του ισλαμικού νόμου, σύμφωνα με όλες τις σχολές της ισλαμικής νομολογίας, σουνιτικές και σιιτικές.

Άντε όμως να μιλήσεις λογικά στους φανατισμένους, για τους οποίους η πρόταση του Wasim Rizvi είναι το άκρον άωτον της βλασφημίας! Άκου να σβηστούν στίχοι που υπαγόρεψε ο ίδιος ο Αλλάχ στον Προφήτη! Πώς τόλμησε! Να τιμωρηθεί! Φυσικά με θάνατο, τι άλλο; Στο Ισλάμ, ο θάνατος είναι όπως σε μας οι τρεις μήνες με αναστολή. Κι αν το δικαστήριο αναγνωρίσει ελαφρυντικά μπορεί να κάνει πιο «ανθρωπιστικό» και φιλεύσπλαχνο το είδος του θανάτου: από λιθοβολισμό σε αποκεφαλισμό: χραπ και κάτω, να μην υποφέρεις.

Ο Wasim Rizvi το πήγε ακόμα παραπέρα: ασπάσθηκε τον ινδουισμό. Κουίζ: για πόσο ακόμα θα έχει το κεφάλι του στους ώμους του;

Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: η Ινδία δεν είναι (προς το παρόν) μουσουλμανικό κράτος και δεν ισχύει η Σαρία. Άρα, το να αλλάζεις θρήσκευμα δεν συνιστά αδίκημα. Πώς λοιπόν μπορεί να επιβληθεί η ποινή; Τη λύση την ανέλαβε η… ιδιωτική πρωτοβουλία. Οι πρώην ομόθρησκοί του, σιίτες και σουνίτες, τον αποκάλεσαν “καφίρ”, με τις απειλές και τις «φέτουα» να πέφτουν βροχή: σκοτώστε τον, τον προδότη! Επειδή όμως η δολοφονία στην Ινδία τιμωρείται από τον κυρίαρχο (προς το παρόν) κοσμικό νόμο, ποιος θα πάρει το ρίσκο; Οπότε, μπήκε στο παιχνίδι η… επιδότηση φόνου, πάλι από ιδιώτες. Τη δημοπρασία ξεκίνησε τον Μάρτιο, ο Amir-ul-Hassan Jafari, σιίτης κι αυτός, αλλά… αγριοπαθής. Δικηγόρος μεν, «ακτιβιστής» του Ισλάμ δε, ανακοίνωσε αμοιβή 11 lakh ρουπίες, δηλαδή 15.400 δολάρια σε όποιον αποκεφαλίσει τον πρώην αρχηγό του σιιτικού συμβουλίου. (Εδώ: https://www.facebook.com/watch/?v=280640013466466)

Για τη συνέχεια POLIS24.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube