REAL TIME |

Weather Icon

Τρεις Αζέροι επιτέθηκαν σε Αρμένισσα – άσο των πολεμικών τεχνών και έφαγαν το ξύλο της ζωής τους! Ένας στο νοσοκομείο

Τρεις Αζέροι επιτέθηκαν σε Αρμένισσα – άσο των πολεμικών τεχνών και έφαγαν το ξύλο της ζωής τους! Ένας στο νοσοκομείο

Ρωσία: Νεαρή Αρμένισσα ξυλοκόπησε στη Μόσχα τρεις Αζέρους που προσέβαλαν την ίδια και την αρμενική σημαία.

Σύμφωνα με το αρμενικό «1lurer», το οποίο επικαλείται το ρωσόφωνο «yerkramas.org», πριν από μερικές ημέρες στη Μόσχα η 23χρονη Νταϊάνα Μαρτυροσιάν έδειρε τρεις Αζέρους ηλικίας 23, 19 και 24 χρονών αντίστοιχα.

Το περιστατικό έλαβε χώρο δίπλα σε καφετέρια, η οποία βρίσκεται σε περιοχή κοντά σε σταθμό του Μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας.

Η Νταϊάνα επέστρεφε σπίτι από το γυμναστήριο. Φορούσε αθλητικά ρούχα και είχε μία τσάντα με την αρμενική σημαία.

Οι Αζέροι, οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, μόλις είδαν τα χρώματα της αρμενικής σημαίας, άρχισαν να τη βρίζουν και να προσβάλλουν το εθνικό σύμβολο της πατρίδας της. Άλλες πηγές αναφέρουν, ότι υπήρξε επίθεση προς το μέρος της.

Η Νταϊάνα αντέδρασε στις προσβολές ξυλοκοπώντας και τους τρεις. Ένας από τους Αζέρους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα μύτης και σαγονιού.

Σημειωτέον, ότι η Νταϊάνα Ματυροσιάν, ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα στο MMA! Έχει εννέα μετάλλα και μετρά πάμπολλα διπλώματα. Το περιστατικό μαθεύτηκε σε όλες τις αρμενικές κοινότητες στον κόσμο και μεταφέρθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τί είναι το MMA

To ΜΜΑ (Mixed Marcial Arts – Μεικτές Πολεμικές Τέχνες) είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής (full contact) που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος. Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την πυγμαχία, την πάλη, το μάι τάι, βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, το kick boxing, το ταεκβοντό, το καράτε, το τζούντο και άλλα.

Οι ρίζες των σύγχρονων μεικτών πολεμικών τεχνών μπορούν να εντοπιστούν στους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα του Παγκράτιου όπως όμως και σε διάφορα ανάμεικτα αγωνιστικά στυλ που έλαβαν χώρα σε όλη την Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη Νοτιοανατολική Ασία στις αρχές του 20ου αιώνα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube