REAL TIME |

Weather Icon

Τουρκία | Ο Ερντογάν τελείωσε! Όλοι θα γίνουν φτωχότεροι

Τουρκία | Ο Ερντογάν τελείωσε! Όλοι θα γίνουν φτωχότεροι

Σάββας Καλεντερίδης: Σε τραγική κατάσταση η Τουρκία! Όλοι θα γίνουν φτωχότεροι. Τρομάζει η πιο ανίκανη διαχείριση χώρας στον κόσμο. Ο Ερντογάν τελείωσε

Την πολιτική κατάσταση στην Τουρκία που βιώνει βαθιά οικονομική κρίση, αναλύοντας το άρθρο του Χαλούκ Οζντάλγκα, από την Ahval, παρουσιάζει ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ο Ερντογάν τελείωσε! Μεγάλη ζημιά θα προκαλέσει στην Τουρκία η περιπέτεια του AKP. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να έχει γίνει φτωχότερη τόσο γρήγορα. Τόσο ανίκανη και παράλογη οικονομική διαχείριση δεν έχει ξαναδεί η Τουρκία στα 100 χρόνια ιστορίας της Δημοκρατίας. Η πιο ανίκανη οικονομική διαχείριση του κόσμου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία. Παρασύρει τη χώρα σε μια τρομερή πληθωριστική σπείρα. Όλοι θα γίνουν φτωχότεροι. Το γεγονός ότι η χειρότερη διαχείριση οικονομία και η χειρότερη εξωτερική πολιτκή στον κόσμο βρίσκονται στην ίδια χώρα, είναι κάτι που τρομάζει.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ZOOM στις 28 Νοεμβρίου 2021.

Συντονιστείτε απόψε στις 21:30 στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

 

Χαλούκ Όζνταλγκα: Ο Ερντογάν φεύγει, πόση ακόμα ζημιά θα προκαλέσει;

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube