Weather Icon

Τουρκία | Ήρθε η ώρα του Ερντογάν

Τουρκία | Ήρθε η ώρα του Ερντογάν

Σάββας Καλεντερίδης: Ολική καταστροφή στην Τουρκία μετά την πτώση της λίρας. Πόλεμος κατά του Ερντογάν! Ήρθε η ώρα του.

Την οικονομική κρίση στην Τουρκία με τη νέα ιστορική πτώση της λίρας και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν στον κόσμο ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ολική καταστροφή στην Τουρκία. Παρακαλάει τα Εμιράτα. Πως θα επηρεάσει την τουρκική οικονομία η πτώση της λίρας. Αρχιμαφιόζος απειλούσε τους πολίτες να μη βγούνε στους δρόμους.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου στον Real Fm στις 24 Νοεμβρίου 2021.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Το ρεπορτάζ

Περίπου 250 άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και διαδήλωσαν το βράδυ της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου 2021 φωνάζοντας συνθήματα όπως «Κυβέρνηση, παραιτήσου» και «Δεν τα βγάζουμε πέρα».

Για δεύτερη μέρα, μετά την υποτίμηση ρεκόρ της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου και του ευρώ, οι πολίτες αντιδρούν για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Ερντογάν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα, καθώς η διαδήλωση είχε απαγορευτεί από τις αρχές

Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε Καντίκιοϊ, Σισλί, Εγιουπσουλτάν, Μπακίρκιοϊ και Μπεϊλίκντουζού. Η αστυνομία διέλυσε τις διαδηλώσεις, ενώ στις 70 ανήλθαν οι συλλήψεις

Στην ανακοίνωση που έκανε το Αστυνομικό Τμήμα της Κωνσταντινούπολης αναφέρεται ότι συνελλήφθησαν 46 άνδρες και 24 γυναίκες, οι οποίοι αγνόνησαν τις προειδοποιήσεις γι’αυτό και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

 

Δεκάδες συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη για διαδηλώσεις εξαιτίας της πτώσης της λίρας! “Ερντογάν παραιτήσου – δεν τα βγάζουμε πέρα”

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube