Weather Icon

Συρία: Έξοδος 270 οχημάτων που ανήκουν στις αμερικανικές δυνάμεις  κατοχής συριακών εδαφών προς το βόρειο Ιράκ

Συρία: Έξοδος 270 οχημάτων που ανήκουν στις αμερικανικές δυνάμεις  κατοχής συριακών εδαφών προς το βόρειο Ιράκ

Hassaké-SANA / Οι αμερικανικές δυνάμεις κατοχής έβγαλαν μια συνοδεία 270 οχημάτων από τη βάση στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Kharab al-Jir σε προάστιο της Hassake, προς το βόρειο Ιράκ μέσω του παράνομου σταθμού ‘al-Walid. Η επιχείρηση είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών, που πραγματοποίησε η αμερικανική κατοχή για έξοδο στρατιωτικών της οχημάτων.


Τοπικές πηγές είπαν στον ανταποκριτή του SANA ότι μια συνοδεία 150 φορτηγών-ψυγείων και 120 βυτιοφόρων οχημάτων των αμερικανικών δυνάμεων κατοχής αναχώρησε διαδοχικά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα το πρωί από τη στρατιωτική της βάση στο αεροδρόμιο Kharab al. -Jir, συνοδευόμενη από τεθωρακισμένα οχήματα των δυνάμεων κατοχής, και αυτοκίνητα 4Χ4 εξοπλισμένα με πολυβόλα που ανήκαν στην πολιτοφυλακή των “SDF” και είχαν κατευθυνθεί προς το βόρειο Ιράκ μέσω του παράνομου σταθμού al-Walid.

 SANA

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube