Weather Icon

Ρεπορτάζ στην τουρκική τηλεόραση για τα βιβλία του Σάββα Καλεντερίδη!

Ρεπορτάζ στην τουρκική τηλεόραση για τα βιβλία του Σάββα Καλεντερίδη!

Τουρκία: «Ο φόβος της MIT έχει κυριεύσει την Ελλάδα», αναφέρεται σε τηλεοπτική εκπομπή του TGRT Haber, το οποίο είναι κανάλι παντουρκικής εμβέλειας και ανήκει στο μιντιακό συγκρότημα της εφημερίδας «Türkiye», τον όμιλο «İhlas».

Ρεπορτάζ που παρουσιάζεται στην εκπομπή «Στον κόσμο σήμερα» του Τουνά Οζτούντς γίνεται αναφορά στα βιβλία του Σάββα Καλεντερίδη.

Στον τηλεοπτικό αέρα εμφανίζονται εικόνα από ράφια βιβλιοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, στα οποία υπάρχουν βιβλία των Εκδόσεων Ινφογνώμων και δη τα βιβλία του Μάνου Ηλιάδη και του Σάββα Καλεντερίδη για τη MIT, την τουρκική υπηρεσία μυστικών πληροφοριών δηλαδή.

«Ο φόβος της MiT έχει κυριεύσει την Ελλάδα! Τα ράφια στα βιβλιοπωλεία προσελκύουν την προσοχή», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, το οποίο διεισδύει στη θεματολογία του τελευταίου βιβλίου για τη ΜΙΤ και την επιχειρησιακή της ικανότητα στο εξωτερικό.

«Η Τουρκία είναι συνεχώς στην ατζέντα. Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών. Υπάρχουν βιβλία για την εθνική υπηρεσία πληροφοριών σε όλη τη βιβλιοθήκη εκεί», αναφέρει με υπερηφάνεια ο Τούρκος παρουσιαστής.

Φυσικά στο συγκεκριμένο ράφι υπάρχουν και άλλα βιβλία των Εκδόσεων Ινφογνώμων, στα οποία δεν γίνεται αναφορά για ευνόητους λόγους, όπως «Το εκκρεμές της Τουρκίας» του Σάββα Καλεντερίδη, το οποίο φωτίζει την τακτική στην εξωτερική πολιτική της Άγκυρας ανάμεσα σε Ουάσινγκτον και Μόσχα, αλλά και το «Κρίση και Πατριωτισμός».

Σημειωτέον, ότι το ρεπορτάζ «έπαιξε» στις 16 Νοεμβρίου, την ώρα που η τουρκική λίρα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση τον τελευταίο μήνα. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, τα ΜΜΕ πρέπει κάπως να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, καλλιεργώντας την εικόνα ενός φοβερού τουρκικού κράτους με μυστικές υπηρεσίες που «και καλά» αποθεώνονται ακόμα και από τους εχθρούς.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube