Weather Icon

Παγκόσμια Συνδιάσκεψη των Αρμενικών Εθνικών Επιτροπών με ελληνική εκπροσώπηση

Παγκόσμια Συνδιάσκεψη των Αρμενικών Εθνικών Επιτροπών με ελληνική εκπροσώπηση

Ξεκίνησαν σήμερα στην πρωτεύουσα Γιερεβάν της Αρμενίας οι εργασίες της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης των Αρμενικών Εθνικών Επιτροπών, στην οποία συμμετέχουν 50 σύνεδροι από 20 χώρες του κόσμου.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος του Πολιτικού Γραφείου του Τασνακτσουτιούν (ARF) Αγκόπ Ντερ Χατσατουριάν, ενώ χαιρετισμούς απηύθηναν διαδικτυακά πολιτικές προσωπικότητες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης.

Από την Ελλάδα, χαιρετισμό απηύθηνε ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και διαχρονικός φίλος του Αρμενικού Λαού Νικήτας Κακλαμάνης.

Την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος εκπροσωπεί ο Οβίκ Κασαπιάν.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν αύριο στην πόλη Γκορίς της επαρχίας Σιουνίκ, περιοχή που τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει το επίκεντρο της προκλητικότητας και των επιθετικών ενεργειών του Αζερμπαϊτζάν και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη στην πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Αρτσάχ, Στεπανακέρτ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube