Weather Icon
Video , Τουρκία 29 Νοεμβρίου 2021

Ο Ερντογάν σε ρυθμούς “βρε μελαχρινάκι με πότισες φαρμάκι”! Η Τουρκία παραπαίει οικονομικά και εκείνος διασκεδάζει… οθωμανικά

Ο Ερντογάν σε ρυθμούς “βρε μελαχρινάκι με πότισες φαρμάκι”! Η Τουρκία παραπαίει οικονομικά και εκείνος διασκεδάζει… οθωμανικά

Η Τουρκική οικονομία παραπαίει και όμως η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν καταλαβαίνει τίποτα από ότι συμβαίνει στην χώρα του καθώς εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας.

Ο Τούρκος Προεδρος, συνόδευσε τον Μπαγκέρ Σαλισλι, ο οποίος έχει προβλήματα όρασης σε τραγούδι για τη “μάχη του Τσανάκκαλε”. Το παραδοσιακό τραγούδι αναφέρεται στη νίκη των Τούρκων το 1915 κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Παρότι λοιπόν η οικονομία παραπαίει, η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει, με την Άγκυρα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν την παρουσία των ΗΠΑ  στην Αλεξανδρούπολη.

 

Τα παράλογα της Τουρκίας: Άνοιξαν 200 σαμπάνιες για την… Χούλια παρά την φτώχεια στη χώρα

Παρόλο που η τούρκικη λίρα καταρρέει και η ανησυχία για την οικονομία της χώρας ολόενα και εντείνει, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα φιλοκυβερνητικά μέσα προσπαθούν να «αραιώσουν» τα σύννεφα πάνω από την Τουρκία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ και παρουσίασε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ, σε ένα κέντρο διασκέδασης ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας-ηθοποιού Χούλια.

Η εικόνα αυτή που παρουσιάζει η εφημερίδα, έρχεται λίγες ώρες μετά τις πρωτοφανείς εικόνες στη γειτονική χώρα, με τις τεράστιες ουρές που σχημάτισε ο κόσμος για μια φθηνή φρατζόλα ψωμί.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube