Weather Icon
Video , Γαλλία , ΗΠΑ , Τουρκία 2 Νοεμβρίου 2021

Ο Ερντογάν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το εξοπλιστικό μπαράζ της Ελλάδας

Ο Ερντογάν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το εξοπλιστικό μπαράζ της Ελλάδας

Ζαχαρίας Μίχας: Σε vertigo ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του από το εξοπλιστικό μπαράζ της Ελλάδας

Τη συνάντηση του Τζο Μπάιντεν με το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο της συνόδου G20 ανέλυσε ο Ζαχαρίας Μίχας.

Σε vertigo ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την παρουσία του στη Σύνοδο των G20, φθάνοντας σε σημείο να ζητά από Μακρόν και Μπάιντεν να σταματήσουν τον εξοπλισμό της Ελλάδας(!!!) ακόμα και με το επιχείρημα ότι η χώρα μας δεν έχει να πληρώσει!

Μην μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του από το εξοπλιστικό μπαράζ της Ελλάδας, αλλά και από το διπλωματικό σπριντ με τις διαδοχικές Συμφωνίες με χώρες- κλειδιά αποκάλυψε άθελά του ότι πίσω από τις αλαζονικές δηλώσεις υπάρχει διάχυτη ανησυχία από την εξελισσόμενη ανατροπή στρατιωτικών και γεωπολιτικών συσχετισμών.

Ο συνιδρυτής και διευθυντής Μελετών στο Ινστιτούτο Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας (ΙΑΑΑ/ISDA) και επικεφαλής του defence-point.gr, Ζαχαρίας Μίχας στην εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες» στα ParapolitikaFM στις 1 Νοεμβρίου 2021.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube