Weather Icon
Τουρκία 24 Νοεμβρίου 2021

Κράτος-συμμορία: Αρχιμαφιόζος προειδοποιεί τους διαδηλωτές στην Τουρκία

Κράτος-συμμορία: Αρχιμαφιόζος προειδοποιεί τους διαδηλωτές στην Τουρκία

Ο αρχιμαφιόζος Alaattin Çakıcı με τον πρόεδρο του κόμματος των Γκρίζων λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στο γραφείο του τελευταίου, αμέσως μετά την αποφυλάκιση του πρώτου

Ο αρχιμαφιόζος Alaattin Çakıcı, “διακεκριμένο στέλεχος των Γκρίζων Λύκων, εξέδωσε ανακοίνωση και προειδοποίησε όσους βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώσουν μετά την κατάρρευση της ισοτιμίας της λίρας έναντι του δολαρίου!

Σουρεαλιστικές καταστάσεις βιώνονται στην Τουρκία, εν μέσω συναλλαγματικής κρίσης. Ο αρχιμαφιόζος Alaattin Çakıcı, αντιδρώντας σε όσους βγήκαν στους δρόμους μετά την αύξηση ρεκόρ της ισοτιμίας του δολαρίου έναντι της τουρκικής λίρας, εξέδωσε… ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων λέει: “Εσείες οι πολίτες που βγήκατε στους δρόμους, μην επιτρέψετε τους προβοκάτορες του CHP, του HDP και των διεθνών κέντρων να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα”.

Η άνοδος της συναλλαγματικής ισοτιμίας του δολαρίου έναντι της τουρκικής λίρας, προκάλεσε κινητικότητα στο πολιτικό σύστημα και έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους.  Μετά την αυξημένη ισοτιμία, πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε πολλές πόλεις, ιδίως στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, και οι πολίτες κάλεσαν την κυβέρνηση σε παραίτηση.

Ο Alaattin Çakıcı, ο οποίος αποφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2020 με χάρη που του δόθηκε και τον οποίο ο πρόεδρος του MHP Devlet Bahçeli υποστήριξε ως «συναγωνιστή του», έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με τους πολίτες που βγήκαν στους δρόμους, αντιδρώντας στις εξελίξεις σχετικά με η οικονομία.

«Η Δύση, το Δίκτυο του Γκιουλέν και οι ντόπιοι συνεργάτες των ξένων»

Ο Çakıcı, ο οποίος υπερασπίστηκε την άποψη ότι αυτό που συνέβη με την υποτίμηση της τουρκικής λίρας είναι παιχνίδι των ξένων δυνάμεων, ισχυρίστηκε ότι η Δύση, το Δίκτυο Γκιουλέν και οι ντόπιοι συνεργάτες στην Τουρκία αύξησαν σκόπιμα την τιμή  του δολαρίου έναντι της τουρκικής λίρας.

«Ανεβάζοντας την τιμή του δολαρίου, θέλουν να πλήξουν την κυβέρνηση και τη Λαϊκή Συμμαχία»

Ο Çakıcı έγραψε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Το αγαπημένο μας έθνος γνωρίζει ότι οι η Δύση και η δύναμη που βρίσκεται πέρα ​​από τον Ωκεανό (σ.τ.μ. ΗΠΑ), ήθελαν να προκαλέσουν ανατροπή στη χώρα μας, θέτοντας σε δράση τα μέλη τα μέλη του Δικτύου Γκιουλέν, με το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Τώρα και πάλι οι ίδιες δυνάμεις, η η Δύση και η χώρα που βρίσκεται πέρα ​​από τον Ωκεανό (σ.τ.μ. ΗΠΑ), μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους στην Τουρκία, που παίζουν με τους οικονομικούς κώδικες της Τουρκίας εδώ και μήνες, θέλουν να φθείρουν την κυβέρνηση και τη Λαϊκή Συμμαχία ανεβάζοντας το δολάριο. Θέλουν λοιπόν αυτά τα γνωστά κέντρα να κινητοποιήσουν τους ντόπιους συνεργάτες τους, για νσα φθείρουν την κυβέρνηση. Καλώ τους πολίτες του έθνους μας να συμπεριφερθούν με ψυχραιμία και να μην παίξουν το παιχνίδι των ξένων κέντρων”.

Τέλος, ο Çakıcı είπε:

«Μην επιτρέπετε και μη δίνετε την ευκαιρία στους προβοκάτορε του  CHP, του HDP και των διεθνών κέντρων να ξεσηκώσουν τους πολίτες μας που βγήκαν στους δρόμους. Το κράτος δεν είναι ανυπεράσπιστο. Παρακαλώ εμπιστευτείτε το κράτος σας».

Σημειώνεται ότι οι “παραινέσεις” του αρχιμαφιόζου προς τους πολίτες, είναι στην ουσία διαταγή να μην βγουν στους δρόμους, για να μην στοχοποιηθούν από τις παρακρατικές-παραστρατιωτικές ομάδες των Γκρίζων Λύκων, που ελέγχει ο ίδιος.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube