Weather Icon

Η μοίρα του Δυτικού Κόσμου

Η μοίρα του Δυτικού Κόσμου

Ο Μακρόν αερολογεί: όλοι οι δυτικοί ηγέτες το κάνουν.

Andrei Martyanov. Réseau  International. 25-10-21

Andrei Martyanov, πρώην αξιωματικός του σοβιετικού στόλου, τεχνικός σε αμερικανική βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, είναι γενικής αναγνώρισης κορυφαίος μελετητής της γεωστρατηγικής. Το παρόν άρθρο του εστιάζεται στα φαινόμενα του Δυτικού πολιτισμικού εκφυλισμού. Οι επίμαχες αναφορές στον Εμανουέλ Μακρόν προφανώς οφείλονται σε πρόσφατη ανάγνωση του βιβλίου-έρευνας των δημοσιογράφων Gérard Davet και Fabrice Lhomme που εκδόθηκε τελευταία, ίσως εν όψει και των προσεχών εκλογών στην Γαλλία.]

Mετάφραση: Μ. Στυλιανού

Οι ψυχοπαθείς της Ουάσιγκτον και οι Ευρω-κρετίνοι γράφουν την ιστορία του τέλους του κόσμου για μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας.

Δεν είναι πολύ αξιοζήλευτο. Ένας από τους γνωστούς μου (του οποίου η ταυτότητα πρέπει να παραμείνει προς το παρόν στη σκιά), ο οποίος έχει περάσει πολύ χρόνο στην κορυφή της ατλαντικής πολιτικής και ο οποίος γνωρίζει προσωπικά πολλούς ανθρώπους, μου έστειλε τις σκέψεις του για το ζήτημα των «ελίτ» στο οποίο εμφανίζονται σημαντικές σημειώσεις όπως αυτή:

« Έχω δει όλους αυτούς τους ανθρώπους και πολλούς άλλους όπως ο Τζον Μπόλτον, κλπ., και έχεις απόλυτο δίκιο, με την έννοια ότι είναι ανεπανόρθωτα αμβλύνους – επιδέξιος στο να χειραγωγεί τους δικούς του πληθυσμούς ενώ οδηγεί την αυτοκρατορία τους στην καταστροφή, ακόμα και όταν καταστρέφουν το ένα έργο μετά το άλλο και το αποκαλούν θρίαμβο, αφήνοντας τον θάνατο, την δυστυχία και την καταστροφή στο πέρασμά τους. Τους είμαι ευγνώμων που είναι τόσο ηλίθιοι όσο και κακοί (το κακό έχει αυτή την επίδραση στις γενιές), αλλά εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο για τους υπόλοιπους από εμάς. Όσον αφορά το άρθρο για τη Γαλλία, το κακό είναι γενεαλογικό και (κατά τη γνώμη μου) τελικά πνευματικό στη φύση του.

Αν κοιτάξετε την υπόθεση Dutroux στο Βέλγιο, θα βρείτε μια σύνδεση μεταξύ ΝΑΤΟ, πολιτικών και αριστοκρατίας, σατανικών αιρέσεων, υψηλών οικονομικών, οργανωμένου εγκλήματος, μέσων ενημέρωσης και καθολικής ιεραρχίας, όπως το P2 / Gladio στην Ιταλία και οι βουλευτές στη Βρετανία, ή το σκάνδαλο παιδεραστίας Φράνκλιν στην Αμερική που συνδέεται επίσης με τις αιρέσεις και το Ιράν-Κόντρα. Στην περίπτωση της Βρετανίας, η έδρα  της KGB FCD στο Λονδίνο είχε αναγνωρίσει ότι τα δίκτυα αυτά τελούσαν υπό την προστασία των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Παρόμοιες αποκαλύψεις έχουν γίνει και στην Αυστραλία. Για να μην αναφέρω τον Επστάιν…(σημ: Αβυσσαλέος λαβύρινθος «ελιτικού», δικτύου  παιδεραστίας. Κατασκοπείας). Όλα αυτά είναι εξαιρετικά σκοτεινά και κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους προσπαθώντας να τα αποκαλύψουν. Αυτή είναι η φύση της «ελίτ» που διοικεί την καταρρέουσα Δύση σήμερα. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να το αντέξουν αυτό. ».

Προφανώς, κάποιοι Γάλλοι δημοσιογράφοι βαρέθηκαν τον Μακρόν.

Συνομιλία  Ζεράρ Νταβέτ και Fabrice Lhomme: «Προσπαθήσαμε να ξεσκεπάσουμε τον Εμανουέλ Μακρόν »

Οι δημοσιογράφοι Gérard Davet και Fabrice Lhomme δημοσιεύουν, αυτή την εβδομάδα, το «Le traître et le néant» που εκδόθηκε από τον οίκο Φαγιάρ. Έρευνα 630 σελίδων για την άνοδο του Εμανουέλ Μακρόν στην εξουσία και την πενταετή θητεία του. «Κάποιοι θα διαπιστώσουν ότι η παρουσιαζόμενη εικόνα του Προέδρου δεν είναι τόσο κακή, άλλες ότι είναι συντριπτική», εξηγούν.

Διαβάστε το στο σύνολό του και θα πάρετε μια ιδέα για το πώς το ανθρώπινο «τίποτα» (ένας πολύ κατάλληλος ορισμός) προδίδει τη χώρα. Εδώ είναι μια προσφορά:

« Το «κάτι» του Εμανουέλ Μακρόν είναι ότι είναι σαγηνευτικός, χαρισματικός, έξυπνος, κάνοντας το άτομο μπροστά του να πιστεύει ότι είναι ο πιο σημαντικός στον κόσμο. Στέλνει στους παλαιότερους συνομιλητές του την εικόνα τού ποιοι ήταν ή τι ήθελαν να είναι. Και η Μπριζίτ Μακρόν διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον μηχανισμό. Είναι παρούσα σε κάθε σημαντική στιγμή ».

Ναι, όλοι είναι – είναι όλοι φαντάσματα, οπτασίες, με μηδενική ικανότητα να κατευθύνουν οτιδήποτε, και όμως, ποιος είναι ένοχος για την επιλογή αυτού του είδους του ανθρώπινου υλικού; Στην περίπτωση του Μακρόν, στη Γαλλία. Ο γαλλικός λαός. Τους εξέλεξαν, έπεσαν στην παγίδα και δέχτηκαν η πατρίδα τους να ξεπουληθεί. Το ίδιο ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες – όποιες λαθροχειρίες κι αν έγιναν στην κάλπη – το γεγονός ότι η μισή χώρα ψήφισε  έναν ξεμωραμένο, έναν ανισόρροπο, και έναν υπόλογο για σκάνδαλα διαφθοράς – συγγνώμη παιδιά, τα θέλατε, και τα έχετε. [Όχι ότι ο άθλιος αποβλακωμένος προκάτοχος του ήταν πολύ καλύτερος, και οι δύο αντιπροσωπεύουν περίπου την ίδια ολιγαρχία]. Τώρα υποθέστε τις συνέπειες. Έτσι μοιάζει η παρακμή του πολιτισμού: διεστραμμένοι, παιδόφιλοι και απατεώνες στην κορυφή, αδαείς μάζες «ψωμιού και τσίρκου» στη βάση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στο φόρουμ του Βαλντάι, επανέλαβε την άποψή του (και αυτή πολλών άλλων) ότι:

« Όλοι λένε ότι το υπάρχον μοντέλο καπιταλισμού, το οποίο σήμερα αποτελεί τη βάση της κοινωνικής τάξης στη συντριπτική πλειονότητα των χωρών, είναι λαχανιασμένο». Ο Πούτιν είπε. «Δεν υπάρχει πλέον διέξοδος από το κουβάρι των όλο και πιο συγκεχυμένων αντιφάσεων. ».

Προφανώς, αυτό δεν είναι είδηση για κανέναν που δεν κοιμόταν τα τελευταία 20 χρόνια και έχει δει πώς το σύγχρονο μοντέλο έχει απλώς σταματήσει να παράγει πραγματικό πλούτο και αξία. Τώρα έχουμε μια νέα εκδοχή του αναθεωρητικού καπιταλισμού που είναι ένας άμεσος δρόμος για τον πλήρη ολοκληρωτισμό και ένα όργιο της ανθρώπινης εξαχρείωσης, με επικεφαλής ανθρώπους όπως ο Μακρόν και οι όμοιοί του. Έτσι, περιμένετε νέους Μακρόν, νέους Μπάιντεν και νέους Επστάιν να αναδυθούν από τα σκοτεινά βάθη της πολιτικής μηχανής της Δύσης. Ναι, το ξέρω, ακούγεται καταθλιπτικό, αλλά έτσι είναι . Η σύγχρονη Δύση και η παγκοσμιοποίηση είναι μία και δεν αρέσει στον υπόλοιπο κόσμο, και το γεγονός ότι η Δύση εγκαταλείπει τη δεσπόζουσα θέση της είναι ένας από τους δείκτες ότι το σύστημα δεν λειτουργεί πλέον. Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να ειπωθούν σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά προς το παρόν πρέπει να πάω να κάνω κάποιες δουλειές του σπιτιού, μετά από τις οποίες μπορούμε να συζητήσουμε τη δοκιμή από την Κίνα ενός υπερηχητικού όπλου, γεγονός που προφανώς συγκλόνισε τις Hνωμένες Πολιτείες και ανάγκασε το Πεντάγωνο να κάνει μια δήλωση. :

« Το Πολεμικό Ναυτικό και ο Στρατός των ΗΠΑ δοκίμασαν την Τετάρτη πρωτότυπα υπερηχητικών εξαρτημάτων όπλων που θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη νέων όπλων, ανέφερε το Πεντάγωνο, χαρακτηρίζοντας τις τρεις δοκιμές επιτυχείς. ».

Ναι, θα το κάνω. “Συστατικά” των “πρωτοτύπων”. Στο ίδιο πνεύμα, δοκιμές των συστατικών των πρωτοτύπων μηλόπιτας, όπως αλεύρι και μήλα, έχουν διεξαχθεί σε διάφορα σπίτια σε όλο τον κόσμο και αυτές οι δοκιμές ήταν επιτυχείς, έτσι ώστε στο μέλλον οι μηλόπιτες να μπορούν να ψηθούν. Όπως είπε ο Σκοτ Ρίτερ σχολιάζοντας τις προσπάθειες των ΗΠΑ σχετικά με αυτή την εκτόξευση:

« Σχετική άποψη: δεν πρόκειται για κούρσα εξοπλισμών αν ένα από τα μέρη ξοδεύει όλα τα χρήματα ενώ χάνει έδαφος ».

Ήμουν πιο άμεσος για 10 χρόνια: η Δύση έχασε την κούρσα των εξοπλισμών επειδή προετοιμαζόταν για τον πόλεμο στον οποίο κανείς δεν επρόκειτο να πολεμήσει. Έτσι, αυτό δεν είναι μόνο ένα τεχνολογικό χάσμα, αλλά και ένα δογματικό, και είναι πολύ πιο δύσκολο να γεφυρωθεί.

πηγή: https://www.greanvillepost.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube