Weather Icon

H Ελλάδα να καταγγείλει διεθνώς τον εγκληματία Ερντογάν

H Ελλάδα να καταγγείλει διεθνώς τον εγκληματία Ερντογάν

Σάββας Καλεντερίδης: Διπροσωπία της Δύσης, υποκρισία της Ευρώπης! Για την Ελλάδα το μεταναστευτικό είναι μεγαλύτερη απειλή από την Τουρκία. Να καταγγείλει διεθνώς τον εγκληματία Ερντογάν.

Το μεταναστευτικό πρόβλημα με αφορμή τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή το μεταναστευτικό σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Σάββας Καλεντερίδης.

Η Λευκορωσία και η Γερμανία χαϊδεύει τον Ερντογάν και τον ταΐζει με δισεκατομμύρια για να στέλνει μετανάστες. Η Ελλάδα απειλείται! Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κύπρος.

Να βρει το θάρρος η Ελλάδα να καταγγείλει διεθνώς τον εγκληματία Ερντογάν. Για την Ελλάδα το μεταναστευτικό είναι μεγαλύτερη απειλή από την Τουρκία.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδας” στο Open στις 12 Νοεμβρίου 2021.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube