Weather Icon

Προβληματισμός στα Δυτικά κέντρα για Τουρκία

Προβληματισμός στα Δυτικά κέντρα για Τουρκία

Μενέλαος Τασιόπουλος: Η Τουρκία είναι πολύ μεγάλη για να μείνει ενιαία! Προβληματισμός υπάρχει στα Δυτικά κέντρα. Η νέα πολιτική της Ελλάδας

Τις διαστάσεις της νέας ελληνικής πολιτικής από τις αμυντικές συμφωνίες και την ενέργεια, μέχρι τον συνολικότερο υπό διαμόρφωση ρόλο της ως γεωπολιτική δικλείδα ασφαλείας στην περιοχή και ως εξισορροπητικό κόμβο στην προσπάθεια της Γερμανίας να μονοπωλήσει τον ενεργειακό έλεγχο της Ευρώπης μέσω του ρωσικού φυσικού αερίου, ανέλυσε ο Μενέλαος Τασιόπουλος.

Προβληματισμός υπάρχει στα Δυτικά κέντρα για την Τουρκία και την μεσο-μακροπρόθεσμη πιθανότητα διαμελισμού της αν δεν γίνει εφικτή μία ελεγχόμενη σχέση με τη Δύση και αντιθέτως η Άγκυρα επιλέξει έναν ανοιχτά ανταγωνιστικό ρόλο απέναντί της.

Ο σύμβουλος έκδοσης των Παραπολιτικών, Μενέλαος Τασιόπουλος στην εκπομπή “Εμείς οι Έλληνες” με τον Λάμπρο Καλαρρύτη στις 27 Οκτωβρίου 2021.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ο Μένιος Τασιόπουλος είναι δημοσιογράφος με μακρά πορεία σε εφημερίδες και περιοδικά σε επιτελικούς ρόλους και ως αρθρογράφος. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και νομικά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με μεταπτυχιακά στη διεθνή πολιτική στο Βέλγιο. Έχει συνεργασθεί ως ειδικός σύμβουλος στα υπουργεία Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης σε θέματα ενημέρωσης και διαχείρισης κρίσεων. Στον ιδιωτικό τομέα είχε εμπλοκή σε διαφημιστικές και συμβουλευτικές εταιρείες.

Δείτε κειμένα του στα Parapolitika.gr  και στο SLpress

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube