Weather Icon

Πρωταγωνιστής, διπλωμάτης και πρότυπο! Η μεταγραφή που ευλόγησε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Πρωταγωνιστής, διπλωμάτης και πρότυπο! Η μεταγραφή που ευλόγησε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Τάσος Μπακασέτας: Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Τραμπζονσπόρ επί της Καϊσερίσπορ με 2-1. Ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της αναμέτρησης, με το εκτός έδρας τρίποντο να κρατά την ομάδα της Τραπεζούντας σε πρωταθληματική τροχιά.

Εξάλλου οι προσδοκίες φέτος είναι ακόμα πιο υψηλές μετά την ενίσχυση του καλοκαιριού. Οι μεταγραφές των Χάμσικ, Ζερβινιό, Ντένσβιλ και Μπρούνο Πέρες προκάλεσαν κύματα ενθουσιασμού και μεγάλη αισιοδοξία στους οπαδούς των μπορντό-μαβί.

Τα δύο γκολ που πέτυχε ο Τάσος Μπακασέτας για την 8η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig δεν ήταν τίποτα μπροστά σε ένα άλλο γκολ που έβαλε, μέσα στην ίδια πόλη, την Καισάρεια. Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, στο 44′ της αναμέτρησης “ανεγκέφαλος” οπαδός της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, απέφυγε την ασφάλεια του γηπέδου και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Έλληνα άσου, βρίζοντας τον.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ όμως διατήρησε, ως όφειλε την ψυχραιμία του και στη συνέχεια η ασφάλεια του γηπέδου τον απομάκρυνε.

Πρότυπα οι ποδοσφαιριστές

Η απάντηση που έδωσε μετά το τέλος του ματς ήταν διδακτικότατη! «Τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα», σημείωσε και αναφέρθηκε στη στάση του.

«Είναι σημαντικό πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παραμένεις ήρεμος και αυτό έκανα», υποστήριξε ο Μπακασέτας και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους. Πρέπει να είμαστε σωστοί καθοδηγητές για τους νέους».

Οι ποδοσφαιριστές αυτήν την εποχή αποτελούν πρότυπα στην κοινωνία. Οπότε πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα, όπως και έδωσε ο ίδιος με τη συμπεριφορά του στο περιστατικό.

Η διπλωματική απάντηση για την τουρκική σημαία

Ο Έλληνας διεθνής με την ιδιοσυγκρασία του «μιλά» τόσο εντός και όσο εκτός γηπέδου. Και αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που έδωσε την κατάλληλη απάντηση σε δημόσια τοποθέτηση. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube