REAL TIME |

Weather Icon

Προκαλεί ο Τατάρ! Μιλά για «τουρκική κυριαρχία από Αιγαίο μέχρι Ανατολική Μεσόγειο»

Προκαλεί ο Τατάρ! Μιλά για «τουρκική κυριαρχία από Αιγαίο μέχρι Ανατολική Μεσόγειο»

Νέος κύκλος προκλήσεων από τον ηγέτη του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ. Σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για τουρκική κυριαρχία από το Αιγαίο μέχρι και την Ανατολική Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα ο κ. Τατάρ ανέφερε: «Στον αγώνα στην Ανατολική Μεσόγειο υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας, στη Γαλάζια Πατρίδα, στα γαλάζια νερά, όπως και στις έρευνες υδρογονανθράκων.

Για την κυριαρχία μας από το Αιγαίο μέχρι και τον κόλπο της Αλεξάνδρειας, στη Γαλάζια Πατρίδα, στους αιθέρες, όταν τα δούμε όλα αυτά μαζί με την Τουρκία, καταλαβαίνουμε ότι η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο είναι σημαντική για την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων. Όπως και η ΤΔΒΚ είναι σημαντική για την ασφάλεια της Τουρκίας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε το Σάββατο και ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, με δηλώσεις περί «τουρκικής Κύπρου από το 1571».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube