Weather Icon

Ορμητήρια ελέγχου της ελεύθερης Κύπρου και της Ανατολικής Μεσογείου από την Τουρκία

Ορμητήρια ελέγχου της ελεύθερης Κύπρου και της Ανατολικής Μεσογείου από την Τουρκία

Κωνσταντίνος Βενιζέλος: Οι 3 κινήσεις στη Κύπρο και το μεγάλο παιχνίδι της Τουρκίας! Ορμητήρια ελέγχου της ελεύθερης Κύπρου και της Ανατολικής Μεσογείου από την Τουρκία

Τα επιφαινόμενα με το «ροζ σκάνδαλο» στο ψευδοκράτος της κατεχόμενης Κύπρου, αλλά και το τεστάρισμα της Κυριακής Δημοκρατίας στα όρια της Τουρκικής προκλητικότητας στη Κυπριακή ΑΟΖ με την νέα navtex της Κύπρου για έρευνες του Nautical Geo ανέλυσε ο Κωνσταντίνος Βενιζέλος.

Ο Κύπριος αρθρογράφος προχώρησε σε μια ανάλυση που προκαλεί αίσθηση. Όπως είπε, οι βάσεις για τον στρατό Κατοχής σε Λευκόνικο και Ριζοκάρπασο αλλά και η βάση για τον ψευδοστρατό στη Καρπασία, με επιπλέον θέμα τις εργασίες στο κλειστό Βαρώσι, ουσιαστικά γίνονται ορμητήρια ελέγχου όχι μόνο για την ελεύθερη Κύπρο , αλλά για την Ανατολική Μεσόγειο συνολικά , με στρατηγική έντασης περί δύο κρατών και στόχευση την δημιουργία μια λύσης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας αλλά τούρκα, με απόλυτο στη ουσία έλεγχο στρατιωτικά , όλου του νησιού.

Ο συντάκτης στον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, συγγραφέας και αναλυτής, Κώστας Βενιζέλος, στον 984 της Κρήτης.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube