Weather Icon

Οι Τούρκοι δεν έχουν να φάνε! Μαζεύουν αποφάγια από τα σκουπίδια

Οι Τούρκοι δεν έχουν να φάνε! Μαζεύουν αποφάγια από τα σκουπίδια

Σοκαριστικές εικόνες! Πολίτες μαζεύουν τα αποφάγια από τις μερίδες των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Ερντογάν για οικονομική ανάπτυξη.

Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλούσε το Σάββατο σε εγκαίνια μονάδας παραγωγής πολυπροπυλενίου στα Άδανα και τόνιζε ότι η απασχόληση και οι εξαγωγές της χώρας έχουν φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ, πολίτες του μάζευαν τα αποφάγια των αστυνομικών που φρουρούσαν τη συγκέντρωση.

Σε βίντεο που ανήρτησε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) της Σμύρνης Τουντζάι Οζκάν, πολίτες μαζεύουν τα αποφάγια από τις μερίδες των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Ερντογάν για οικονομική ανάπτυξη.

Όπως αναφέρει ο Οζκάν, «οι άνθρωποι μαζεύουν αποφάγια από τις μερίδες της αστυνομίας στην είσοδο της συγκέντρωσης, όπου ο Ερντογάν αφηγείται παραμύθια το πόσο μεγάλοι είμαστε. Το παλάτι δεν βλέπει αυτή τη μεγάλη ντροπή».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube