REAL TIME |

Weather Icon

Ο Ερντογάν παίζει σε άλλη πίστα την ώρα που τρέχει τεράστιο πρότζεκτ για την Ελλάδα

Ο Ερντογάν παίζει σε άλλη πίστα την ώρα που τρέχει τεράστιο πρότζεκτ για την Ελλάδα

Νίκος Μελέτης: Ο Ερντογάν παίζει σε άλλη πίστα! Η πολιτική του είναι εμποτισμένη με επεκτατισμό. Τεράστιο πρότζεκτ για την Ελλάδα. Γίνονται κοσμογονικά πράγματα.

Την κοινή διακήρυξη της Αιγύπτου με Ελλάδα και Ισραήλ σχολίασε ο Νίκος Μελέτης.

Το σχήμα με την Αίγυπτο έχει προχωρήσει πολύ, παρά τις τουρκικές διαρροές ότι τα βρίσκει με τον Ερντογάν ο πρόεδρος Σίσι. Διότι ο Τούρκος πρόεδρος θέλει να παίξει άλλη πίστα! Δεν θεωρεί τη χώρα του περιφερειακή δύναμη, χαμηλά ισότιμο με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, ή τις άλλες μεγάλες δυνάμεις της περιοχής. Απλώς θέλει να είναι όλοι υποτελείς του. Αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί κανείς. Είναι βαθιά ιδεολογικό το θέμα.

Ο Ερντογάν τα τελευταία 6 χρόνια έχει περάσει σε άλλο γήπεδο. Η πολιτική του είναι εμποτισμένη με επεκτατισμό.

Οι Αμερικάνοι αποστρέφουν το βλέμα από την περιοχή και κοιτάζουν προς Κίνα και Ειρηνικό Ωκεανό.

Δεν είναι τυχαία η συμφωνία που έκανε το Ισραήλ με το Μπαχρέιν (συμφνίες Αβραάμ). Πρέπει να δημιουργηθεί ένας χώρος ασφάλειας για να κινηθούν οι επενδύσεις.

Tεράστιο πρότζεκτ για την Ελλάδα η ηλεκτρική σύνδεση με την Αίγυπτο! Γίνονται κοσμογονικά πράγματα.

Ο Ερντογάν κινείται με ένα είδος πετροπόλεμου!

Ο δημοσιογράφος του διπλωματικού ρεπορτάζ, Νίκος Μελέτης στην εκπομπή “Γεωπολιτικά Παίγνια” και τον Δήμο Βερύκιο στον Alpha989Radio.

Ο Νίκος Μελέτης γεννήθηκε στην Κεφαλλονιά το 1962. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος το 1987. Από το 1990 καλύπτει το διπλωματικό ρεπορτάζ, αρχικά στην ΕΡΤ και κατόπιν και στην εφημερίδα “Έθνος”.

Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες δημοσιογραφικές αποστολές σε όλο τον κόσμο, έζησε από κοντά τις αλλαγές που επέφερε η κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού στο χώρο των Βαλκανίων και των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών.

Κάλυψε τους πολέμους στην πρώην Γιουγκοσλαβία και παρακολούθησε από κοντά όλες τις τελευταίες προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού αλλά και τη μακρά και επίπονη πορεία των ευρωτουρκικών και ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube