Weather Icon

H Τουρκία προσπαθεί να αλλάξει τους στρατιωτικούς συσχετισμούς

H Τουρκία προσπαθεί να αλλάξει τους στρατιωτικούς συσχετισμούς

Ζαχαρίας Μίχας: Τί σημαίνει η κίνηση της Τουρκίας να ζητήσει από ΗΠΑ αγορά 40 F-16 Viper και αναβάθμιση άλλων 80. H Τουρκία προσπαθεί να αλλάξει τους στρατιωτικούς συσχετισμούς

Τα σενάρια και το παρασκήνιο πίσω από μία πολύ μελετημένη κίνηση της Τουρκίας η οποία έχει συγκεκριμένη στόχευση και θα μπορούσε να αλλάξει πολλές παραμέτρους και διπλωματικά στις σχέσεις με τις ΗΠΑ και στους υπό διαμόρφωση στρατιωτικούς συσχετισμούς στην περιοχή, ανέλυσε ο Ζαχαρίας Μίχας, ο οποίος έκανε γνωστή την είδηση για την κίνηση της Τουρκίας να ζητήσει από ΗΠΑ αγορά 40 F-16 Viper και αναβάθμιση άλλων 80.

Ο συνιδρυτής και διευθυντής Μελετών στο Ινστιτούτο Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας (ΙΑΑΑ/ISDA) και επικεφαλής του defence-point.gr, Ζαχαρίας Μίχας στην εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες» με τον Λάμπρο Καλαρρύτη στα ParapolitikaFM στις 6 Οκτωβρίου 2021.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube