REAL TIME |

Weather Icon
Κύπρος 20 Οκτωβρίου 2021

Εξετάζονται κλειστά κυκλώματα για την κλοπή σφαιρών και φυσιγγίων

Εξετάζονται κλειστά κυκλώματα για την κλοπή σφαιρών και φυσιγγίων

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, αλλά και δυο άλλες υποθέσεις υπόπτων, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν σφαίρες, σε σχέση με τη διάρρηξη εμπορευματοκιβωτίου και την κλοπή δεκάδων χιλιάδων σφαιρών και φυσιγγίων.

Σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, ανέφερε ότι, σύμφωνα με την καταγγελία του 64χρονου αδειούχου εισαγωγέα και εξαγωγέα όπλων και πυρομαχικών, το εμπορευματοκιβώτιο διαρρήχθηκε μεταξύ 5 με 19 Οκτωβρίου, ενώ αυτό βρισκόταν έξω από το κατάστημα του, στη δυτική Λεμεσό.

Συνολικά κλάπηκαν 200 κιβώτια φυσιγγίων, που περιείχαν 50 χιλιάδες φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, αξίας 11 χιλιάδων ευρώ και 114 κιβώτια που περιείχαν 114,000 σφαίρες όπλου 9mm, αξίας 17,000 ευρώ και τα οποία βρίσκονταν στο χώρο με σκοπό τη διαμετακόμιση τους.

«Γίνονται εξετάσεις, διερευνώνται κλειστά κυκλώματα και άλλες πληροφορίες που έχει η Αστυνομία στην κατοχή της με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών», είπε ο κ. Βασιλείου.

Σημείωσε δε ότι ανησυχεί, το ενδεχόμενο, τα κλοπιμαία, να καταλήξουν σε εγκληματικά στοιχεία, ενώ ήδη γίνονται εξετάσεις για να εξακριβωθεί κατά πόσο συνδέονται με δυο άλλες πρόσφατες υποθέσεις υπόπτων προσώπων, που συνελήφθηκαν, μετά τον εντοπισμό αριθμού σφαιρών, στην κατοχή τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube