REAL TIME |

Τεχνολογία 4 Οκτωβρίου 2021

Αυτό το τανκ αποδίδει 800 ίππους και μπορείτε να το αγοράσετε!

Αυτό το τανκ αποδίδει 800 ίππους και μπορείτε να το αγοράσετε!

Ονομάζεται Ripsaw EV3-F4 και, μπορεί να μην είναι το κατάλληλο όχημα για το πεδίο της μάχης, αλλά η απόσταση των 51 εκ. από το έδαφος του επιτρέπει να περνά κάθε εμπόδιο. Εξωτερικά μπορεί να φαίνεται ετοιμοπόλεμο, αλλά στο εσωτερικό του επικρατεί ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το τιμόνι του είναι αρκετά ιδιαίτερο, ενώ υπάρχουν και δύο οθόνες 12 ιντσών η καθεμία, οι οποίες προέρχονται από την εταιρεία Garmin. Η πρώτη εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με την οδήγηση και η δεύτερη μόνο σύστημα infotainment δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ο σκοπός της ύπαρξής της είναι να απεικονίζει τα πλάνα από τις εξωτερικές κάμερες. Εννοείται ότι υπάρχουν επιπλέον θερμικές κάμερες με εύρος θέασης 360 μοιρών.

Την δημοπρασία του τανκ έχει αναλάβει η εταιρεία Hemmings Auctions και, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, η τιμή έχει ήδη εκτοξευθεί πάνω από τα 425.000 δολάρια (δηλαδή 340.000 ευρώ).

ΠΗΓΗ: traction.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube