REAL TIME |

Weather Icon
Τουρκία 26 Σεπτεμβρίου 2021

Βουλευτής του ΑΚΡ: Αν δεν εκλεγεί ο Ερντογάν το 2023, θα γίνουμε όλοι στάχτη

Βουλευτής του ΑΚΡ: Αν δεν εκλεγεί ο Ερντογάν το 2023, θα γίνουμε όλοι στάχτη

Δήλωση με νόημα για το μέλλον του Ερντογάν και των… συντρόφων του

Μιλώντας για τις εκλογές του 2023, ο βουλευτής του AKP στο νομό Τσόρουμ (Ίβωρα), Oğuzhan Kaya, είπε:

“Γνωρίζω τι θα χάσουμε όλοι εάν ο Ταγίπ Ερντογάν δεν γίνει Πρόεδρος το 2023. Επομένως, οι οργανώσεις μας πρέπει να είναι ισχυρές. Διαφορετικά, όλοι θα είμαστε στάχτη μαζί του.”

Ο βουλευτής Oğuzhan Kaya, ο οποίος συμμετείχε στο πρόγραμμα που μεταδόθηκε σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι που μεταδίδεται στα κοινωνικά μέσα το βράδυ μίλησε για διάφορα θέματα. Εκτός από θέματα που αφορύν την ατζέντα της πόλης και τα έργα που θα γίνουν στο Τσόρουμ, ο Καγιά μίλησε επίσης για τις εκλογές του 2023.

Τονίζοντας ότι ο λαός δεν έχει πρόβλημα με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αντίθετα, το πρόβλημα είναι με τους βουλευτές και τις οργανώσεις του AKΡ, ο Kaya είπε:

“Όλα θα αλλάξουν την ημέρα που θα κερδίσουμε την ειλικρίνειά μας. Αν θεωρούμε τον λαό ανενημέρωτο, κάνουμε λάθος. Όλοι γνωρίζουν τα πάντα. Ξέρουν τα πάντα για εμάς. Έχει επίγνωση του τι κάνουμε. Αν αποκτήσουμε αυτήν την ειλικρίνεια, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα”.

 Σημειώνοντας ότι είδε την αγάπη των πολιτών για τον Πρόεδρο Ερντογάν στα μέρη που επισκέφτηκε, ο Kaya είπε:

«Το έθνος, ο λαός δεν έχει πρόβλημα με τον Ταγίπ Ερντογάν. Το πρόβλημα του λαού είναι με μένα, με την οργάνωση, τον άνθρωπο που πηγαινοέρχεται στο κόμμα. Θέλω να πω, το πρόβλημα του λαού είναι με μας. Ο λαός δεν έχει προβλήματα με τον Ταγίπ Ερντογάν. Ο απλός πολίτης έρχεται και μου λέει ότι “θα δείξουμε την πίστη μας στον Πρόεδρό μας και θα τον ψηφίσουμε όταν γίνει υποψήφιος”. Νομίζω ότι αυτή η χώρα, αυτό το έθνος θα υποφέρει την ημέρα που το κόμμα ΑΚΡ δεν υπάρχει στην εξουσία. Με άλλα λόγια, γνωρίζω τι θα χάσουμε όλοι εάν ο Ταγίπ Ερντογάν δεν γίνει Πρόεδρος το 2023. Επομένως, οι κομματικές οργανώσεις μας πρέπει να είναι ισχυρές. Στις κομματικές οργανώσεις τα στελέχη μας πρέπει να εκτιμούν τους ανθρώπους. Το κόμμα πρέπει να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου. Διαφορετικά, θα χαθούμε όλοι μαζί. Θα γίνουμε όλοι στάχτες. Και όταν θα είμαστε στάχτες, τίποτα δεν θα μπορέσει να γίνει ο καθένας από μας».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube