Weather Icon
Συρία 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΒΑ Συρία: Ο Διοικητής των SDF λέει ότι η στρατιωτική νίκη επί του ISIS πρέπει να εδραιωθεί με πολιτική σταθερότητα

ΒΑ Συρία: Ο Διοικητής των SDF λέει ότι η στρατιωτική νίκη επί του ISIS πρέπει να εδραιωθεί με πολιτική σταθερότητα

Ο Μαζλούμ Αμπντί, Διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων στη ΒΑ Συρία, εξηγεί ότι οι δυνάμεις του ενεργούσαν πάντα υπό μία πολιτική συγκράτησης απέναντι στις τουρκικές επιδρομές και υπογραμμίζει την ανάγκη για πολιτική σταθερότητα, προκειμένου να εδραιωθεί η στρατιωτική νίκη επί του Ισλαμικού Κράτους.

Ένας ανώτατος στρατιωτικός αξιωματούχος στην Αυτόνομη Διοίκηση της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES), ο Μαζλούμ Αμπντί, δήλωσε ότι οι δυνάμεις του είναι στρατηγικά υπομονετικές και δεν κλιμακώνουν στις προκλήσεις της Τουρκίας στα σύνορα, παρά τις συνεχείς τουρκικές παραβιάσεις όσον αφορά τη συμφωνία ανακωχής.

Μιλώντας σε σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Στρατηγικής και Πολιτικής “Newlines” με έδρα την Ουάσινγκτον, ο Αμπντί, Γενικός Διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), ανέφερε ότι δεν υπήρξε κλιμάκωση ή διείσδυση στα σύνορα με την Τουρκία κατά τη διάρκεια του 9ετούς ελέγχου της περιοχής από τις δυνάμεις του στη βόρεια και ανατολική Συρία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube