Weather Icon

Τεθωρακισμένο όχημα της τουρκικής αστυνομίας χτυπάει με ταχύτητα και σκοτώνει παιδί επτά χρονών

Τεθωρακισμένο όχημα της τουρκικής αστυνομίας χτυπάει με ταχύτητα και σκοτώνει παιδί επτά χρονών

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια δολοφονία

Η Nazife Miroğlu, μητέρα του επτάχρονου Mihrac Miroğlu, τον οποίο χτύπησε και σκότωσε τεθωρακισμένο όχημα της τουρκικής αστυνομίας στο İdil, είπε: «Δεν έχουν δικαίωμα να οδηγούν τόσο γρήγορα αυτά τα τεθωρακισμένα οχήματα. Κάθε φορά γίνεται ατύχημα».

Η Nazife Miroğlu, μητέρα του επτάχρονου Mihrac Miroğlu, που χθες έχασε τη ζωή του όταν τον χτύπησε τεθωρακισμένο όχημα στην περιοχή İdil της επαρχίας Şırnak (Parêzgeha Şirnex στα κουρδικά), μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Mezopotamya Agency (MA).

Η τραγική μητέρα, δήλωσε ότι όταν άκουσε τους γείτονες να ουρλιάζουν, κατέβηκε κάτω. «Μου είπαν ότι ένα τεθωρακισμένο όχημα πάτησε το γιο μου. Όταν έφτασα στον τόπο του ατυχήματος, η αστυνομία είχε ήδη στήσει μπλόκο. Δεν μπορούσα να δω το γιο μου. Με οδήγησαν στο νοσοκομείο πριν προλάβω να ρωτήσω ποιος έκανε αυτό στο παιδί μου. Ούτε, όμως, μου έδειξαν το παιδί μου»: είπε η Nazife Miroğlu.

Κατακρίνοντας τα τεθωρακισμένα οχήματα που τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα στους δρόμους και με την αστυνομία, στην ουσία, να τα χρησιμοποιεί ως φονικά όπλα, η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού είπε: «Δεν μπορούν να τρέχουν τόσο γρήγορα. Δεν μπορούν να πατάνε παιδιά. Δεν έχουν δικαίωμα να οδηγούν τόσο γρήγορα τα τεθωρακισμένα οχήματα στους δρόμους. Κάθε φορά γίνεται ατύχημα».

Καθώς δήλωνε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο πως το μόνο που μπορούσε να δει στον τόπο του ατυχήματος ήταν τεθωρακισμένα οχήματα να έχουν στήσει μπλόκο, είπε: «Δεν μπορούσα να ρωτήσω αυτούς τους αστυνομικούς γιατί έκαναν αυτό στο παιδί μου. Μακάρι να μπορούσα».

Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγή: mezopotamyaajansi29.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube