Weather Icon

Συναγερμός για την πατρίδα! Αλλάζει ο κόσμος και η Ελλάδα παραμελεί την άμυνα της

Συναγερμός για την πατρίδα! Αλλάζει ο κόσμος και η Ελλάδα παραμελεί την άμυνα της

Σάββας Καλεντερίδης: H ανθρωπότητα μπαίνει σε περίοδο ρευστότητας με το Αφγανιστάν. Ανατρέπονται ισορροπίες. Η προσέγγιση της Δύσης με την Τουρκία. Αλλάζει ο κόσμος και το μήνυμα που πρέπει να ληφθεί είναι το εξής:

Καλές οι συμμαχίες, πρωτίστως όμως πρέπει να ενισχυθεί το εθνικό κράτος. Οι δομές του κράτους έχουν παραμεληθεί.

Στηρίζουμε την επιβίωση και την άμυνα της χώρας σε συμφωνίες με άλλους, τη στιγμή που δεν είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε στα πόδια μας. Συναγερμός για την πατρίδα. Εάν η Ελλάδα δεν γίνει αυτάρκης όσον αφορά την αμυντική της βιομηχανία, το επόμενο διάστημα θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» στον ΑΝΤ1.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη!

Στη συνέχεια, μη χάσετε μία αυτοβιογραφική συνέντευξη του γεωπολιτικού αναλυτή!

Ο Σάββας Καλεντερίδης μιλά για τα παιδικά του χρόνια στη Βέργη Σερών, τις αγροτικές εργασίες και αποκαλύπτει πώς επέλεξε να ακολουθήσει καριέρα στρατιωτικού. Ποιά ήταν τα παιδικά του όνειρα. Η υπόθεση Οτζαλάν και η δύσκολη απόφαση της παραίτησης από τον Ελληνικό Στρατό. Ρήξη με το σύστημα και με το κράτος στο Ναϊρόμπι. Η ζωτική υπόθεση της Μακεδονίας, η κρίση των Ιμίων και οι γεωτρήσεις.

Συντονιστείτε στις 22:30 στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube