Weather Icon
Συρία 16 Σεπτεμβρίου 2021

Στρατιωτικό Συμβούλιο της Αλ-Μπαμπ: Δώδεκα Τούρκοι στρατιώτες και δέκα μισθοφόροι σκοτώθηκαν

Στρατιωτικό Συμβούλιο της Αλ-Μπαμπ: Δώδεκα Τούρκοι στρατιώτες και δέκα μισθοφόροι σκοτώθηκαν

«Δεν επιτιθόμαστε ποτέ σε άλλες δυνάμεις και χώρες. Εάν όμως υπάρξει επίθεση στον λαό μας, την περιοχή μας και τους μαχητές μας, θα απαντήσουμε χωρίς δισταγμό. Αυτό είναι ένα νόμιμο καθολικό δικαίωμα», δήλωσε το Στρατιωτικό Συμβούλιο της Αλ-Μπαμπ.

Το Στρατιωτικό Συμβούλιο Αλ-Μπαμπ ανταπέδωσε τις θανατηφόρες επιθέσεις του τουρκικού στρατού εναντίον των YPJ, YPG, του Στρατιωτικού Συμβουλίου και αμάχων, χτυπώντας βαριά μια τουρκική βάση κοντά στην Αλ-Μπαμπ. Κατά την επιχείριση, δώδεκα Τούρκοι στρατιώτες και δέκα μισθοφόροι σκοτώθηκαν και μεγάλη ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού καταστράφηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε από το συμβούλιο σήμερα.

«Σε επίθεση του τουρκικού κατοχικού κράτους στο γραφείο τύπου στο Τιλ Τεμίρ στις 19 Αυγούστου 2021, σκοτώθηκε το μέλος του Στρατιωτικού Συμβουλίου του YPJ, Sosin Bîrhat, καθώς και ο Egîd Girkêlegê και δύο μαχητές του Στρατιωτικού Συμβουλίου. Την ίδια μέρα, πυροβολήθηκε το όχημα του διοικητή του YPG, Rênas Roj και ο διοικητής έπεσε ως μάρτυρας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube