REAL TIME |

Weather Icon

Στο Ερεβάν ο νέος διοικητής των Ειρηνευτικών Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Αρτσάχ

Στο Ερεβάν ο νέος διοικητής των Ειρηνευτικών Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Αρτσάχ

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Άμυνας της Αρμενίας δέχθηκε τον νεοδιορισμένο Διοικητή των Ειρηνευτικών Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Αρτσάχ, στρατηγό Μιχαήλ Κοσομπόκοφ και τον Διοικητή της Ρωσικής 102ης Στρατιωτικής Βάσης στη Δημοκρατία της Αρμενίας, Συνταγματάρχη Ντμίτρι Οβτσάροφ.

Το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας ενημερώνει σχετικά, αναφέροντας λεπτομερώς ότι στη συνάντηση συμμετείχε και ο ακόλουθος άμυνας της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αρμενία, Συνταγματάρχης Ιγκόρ Στσερμπάκοφ.

Στην αρχή της συνάντησης, ο Αρσάκ Καραπετιάν συνεχάρη τον στρατηγό Μιχαήλ Κοσομπόκοφ για την ανάληψη της θέσης και του ευχήθηκε επιτυχία στην ειρηνευτική του αποστολή.

Ο Υπουργός συνεχάρη τον Συνταγματάρχη Ντμίτρι Οβτσάροφ για το διορισμό του στη θέση του Διοικητή της 102ης Στρατιωτικής Βάσης και σημείωσε τον ρόλο και τη σημασία της ρωσικής μονάδας στο έδαφος της Αρμενίας.

Ο Υπουργός Άμυνας επαίνεσε τις προσπάθειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας με στόχο τη σταθεροποίηση της στρατιωτικής-πολιτικής κατάστασης στην περιοχή, καθώς και τη διαδικασία και την αποτελεσματικότητα της ρωσικής ειρηνευτικής αποστολής στο Αρτσάχ.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube