REAL TIME |

Weather Icon

Παρουσιάστηκε ο νέος διοικητής των ρωσικών ειρηνευτικών δυνάμεων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Παρουσιάστηκε ο νέος διοικητής των ρωσικών ειρηνευτικών δυνάμεων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Ο Ρουστάμ Μουράντοφ παρουσίασε τον νεοδιορισμένο διοικητή των ρωσικών ειρηνευτικών δυνάμεων στο Αρτσάχ, Αντιστράτηγο Γκενάντι Ανάσκιν

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2021, ο Υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Αρσάκ Καραπετιάν υποδέχτηκε τον Υποστράτηγο Ρουστάμ Μουράντοφ, τον Υποστράτηγο Γκενάντι Ανάσκιν και τον Ταγματάρχη Μιχαήλ Κοσομπόκοφ.

Κατά τη συνάντηση, ο Αναπληρωτής Διοικητής της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας, Υποστράτηγος Ρουστάμ Μουράντοβ παρουσίασε τον νεοδιορισμένο Διοικητή των Ειρηνευτικών Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Αρτσάχ, Εθνικό ήρωα της Ρωσίας, Αντιστράτηγο Γκενάντι Ανάσκιν. Ο Υπουργός Άμυνας της Αρμενίας ευχαρίστησε τον πρώην Διοικητή των Ειρηνευτικών Δυνάμεων, Στρατηγό Μιχαήλ Κοσομπόκοφ για την καλή του υπηρεσία κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες.

Τα μέρη επαίνεσαν τις προσπάθειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τη σταθεροποίηση της στρατιωτικής-πολιτικής κατάστασης στην περιοχή και εξέφρασαν ικανοποίηση για την αποτελεσματικότητα της ρωσικής ειρηνευτικής αποστολής στο Αρτσάχ.

Αντάλλαξαν επίσης απόψεις για ζητήματα περιφερειακής ασφάλειας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube