Weather Icon

Παρχαρίδης, Κότσιρας, Τσαλιγοπούλου ενώνουν τη φωνή τους για τον Νίκο Καπετανίδη! Εσείς θα λείπετε από τη Δέηση Πόντου;

Παρχαρίδης, Κότσιρας, Τσαλιγοπούλου ενώνουν τη φωνή τους για τον Νίκο Καπετανίδη! Εσείς θα λείπετε από τη Δέηση Πόντου;

Νίκος Καπετανίδης: Αλέξης Παρχαρίδης, Γιάννης Κότσιρας και Ελένη Τσαλιγοπούλου ενώνουν τις φωνές τους για τον Πόντιο, εθνομάρτυρα, δημοσιογράφο!

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2021, στις 20:30, στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί μία διαφορετική εκδήλωση από όλες τις άλλες!

Θα είναι μία Δέηση!

Δέηση Πόντου…

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μουσικοθεατρική παράσταση για τον Ποντιακό Ελληνισμό έρχεται στην Μονή Λαζαριστών στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Με κορωνίδα την Λαϊκή Τραγωδία για τον Εθνομάρτυρα Νίκο Καπετανίδη στην μνήμη του οποίου και μια μέρα πριν την συμπλήρωση των 100 ετών της εκτέλεσης του από τους Τούρκους του Κεμάλ αφιερώνεται όλη η Δέηση Πόντου.

Αλέξης Παρχαρίδης, Γιάννης Κότσιρας και Ελένη Τσαλιγοπούλου ενώνουν τις φωνές τους για τον Πόντιο, εθνομάρτυρα, δημοσιογράφο!

Ο κορυφαίος Πόντιος βάρδος, ο εκφραστής της ποντιακής μούσας, συνεργάζεται με δύο από τα πιο βαριά ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού!

Σε στίχους του Γιώργου Γεωργιάδη και μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου, η τριάδα των ερμηνευτών απογειώνει τη Λαϊκή Τραγωδία και συγκλονίζει! Η συγκίνηση που προκαλεί πηγάζει από τα εσώψυχά της.

Εσείς θα λείπετε από αυτήν την Εθνική Πανήγυρη;

👉Η προπώληση έχει αρχίσει ΕΔΩ:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube