REAL TIME |

Weather Icon
ΗΠΑ , Ρωσία , Τουρκία 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Τούρκος πρόεδρος και ο πρόεδρος των ΗΠΑ,Μπάιντεν, θα συναντηθούν στη Σύνοδο G20

Ο Τούρκος πρόεδρος και ο πρόεδρος των ΗΠΑ,Μπάιντεν, θα συναντηθούν στη Σύνοδο G20

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πρόκειται να συναντηθούν, όπως ανέφερε η TRT Haber, σύμφωνα με την Cumhuriyet.

Έγινε γνωστό ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν θα έχει μια προσωπική συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των Ηγετών της G-20 που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη στα τέλη Οκτωβρίου.

Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν τελευταία φορά στη Σύνοδο Ηγετών του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο στις 14 Ιουνίου. Αυτή η συνάντηση ήταν η πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση Ερντογάν – Μπάιντεν.

Αναμένεται ότι το ζήτημα για τους S-400 και τα F-35 θα συζητηθούν στη συνάντηση των δύο ηγετών. Το άλλο θέμα της ατζέντας θα είναι η τελευταία κατάσταση στο Αφγανιστάν.

Σημείωση: Το δημοσίευμα έρχεται πριν τη σημερινή συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, υποβαθμίζοντας, κατά κάποιο τρόπο, τη συνάντηση στο Σότσι.

The Hellenic Information Team

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube