Weather Icon
ΗΠΑ , Τουρκία 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων καθυβρίζει τις ΗΠΑ

Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων καθυβρίζει τις ΗΠΑ

Έντονη αντίδραση του Μπαχτσέλι: Η Τουρκία δεν είναι η 51η πολιτεία των ΗΠΑ

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αρχηγός του MHP, που λειτουργεί ως το επιτελείο της παραστρατιωτικής τρομοκρατικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων, αντέδρασε στην απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ να ερευνήσουν το εάν οι Γκρίζοι Λύκοι είναι τρομοκρατική οργάνωση, λέγοντας: “Η Τουρκία δεν είναι η 51η πολιτεία των ΗΠΑ, δεν είναι αποικία”.

Ο πρόεδρος του MHP Devlet Bahceli έκανε γραπτή δήλωση σχετικά με την έγκριση του νομοσχεδίου σχετικά με την έρευνα στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ “εάν οι Εστίες των Γκρίζων Λύκων είναι τρομοκρατική οργάνωση”.

Τα κυριότερα σημεία της δήλωσης του Bahçeli είναι τα εξής:

* Η Τουρκία δεν είναι η 51η πολιτεία των ΗΠΑ, δεν είναι αποικία και δεν θα είναι καν δυνατόν να δούμε την Τουρκία ως χώρα δορυφόρο της οποίας η βούληση έχει υποκλαπεί.

Είναι μέρος μια σειράς εχθρικών πολιτικών των ΗΠΑ εναντίον της Τουρκίας

* Η έγκριση του νομοσχεδίου σχετικά με τη διερεύνηση του αν οι Εστίες των Γκρίζων Λύκων -Ülkü Ocakları- είναι τρομοκρατική οργάνωση, που υποβλήθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 από βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος ελληνικής καταγωγής, δεν είναι απλά ένα σκάνδαλο, ούτε μια απαράδεκτη απόφαση, αλλά μια νέα εχθρική πολιτική, στη σειρά των εχθρικών πολιτικών που ακολουθούνται από τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας.

* Αυτοί που προσεγγίζουν τις Εστίες των Γκρίζων Λύκων -Ülkü Ocakları- ως τρομοκρατική οργάνωση, είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν φανατικά μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/YPG/PYD. Γιατί όσοι υποστηρίζουν την τρομοκρατία είναι τουλάχιστον το ίδιο υπεύθυνοι, καταραμένοι και καταφρονεμένοι με τους τρομοκράτες.

“Η αλεργία του Μπάιντεν είναι ανίατη, δεν θεραπεύεται”

* Οι σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις με τη συμμαχία του ΝΑΤΟ.

* Η κυβέρνηση Μπάιντεν έβαλε τις τρομοκρατικές οργανώσεις μπροστά από την Τουρκία και σχημάτισε μια αιματηρή και καταστροφική συμμαχία. Η αλλεργία της κυβέρνησης Μπάιντεν προς την Τουρκία και τη Συμμαχία που στηρίζει τον Ερντογάν είναι ανίατη.

Πηγή: sozcu.com.tr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube