REAL TIME |

Weather Icon

Να είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε την τουρκική επιθετικότητα

Να είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε την τουρκική επιθετικότητα

Σάββας Καλεντερίδης: Τις δηλώσεις του Τούρκου υποναυάρχου ε.α., Τζιχάντ Γιαϊτζί, του γνωστού ως «πατέρα της Γαλάζιας Πατρίδας», ότι αν πετύχαινε το πραξικόπημα το 2016, η Ελλάδα θα έκανε εισβολή στην Τουρκία σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ο πρώην αξιωματικός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών χαρακτήρισε ως σορό ανοησιών το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας» και υποστήριξε, ότι ο Γιαϊτζί παρέσυρε τον Ερντογάν με το κατάπτυστο και παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο, κάτι που δείχνει και το ποιόν του Τούρκου προέδρου.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο αίτημα της Τουρκίας για αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου και εξήγησε, ότι τα νησιά απέναντι από τις ακτές της Μικράς Ασίας, νιώθουν άμεσα την τουρκική απειλή, αφού υπάρχει ο μεγαλύτερος αποβατικός στόλος στον κόσμο.

Στο τέλος έστειλε μήνυμα, ότι τα νησιά της Ελλάδας πρέπει να είναι αστακοί, για να αποκρούσουν την τουρκική επιθετικότητα.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ΖΟΟΜ στις 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube