REAL TIME |

Weather Icon
Ηνωμένο Βασίλειο , Τουρισμός 23 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλα βρετανικά μέσα συστήνουν Ελλάδα για διακοπές

Μεγάλα βρετανικά μέσα συστήνουν Ελλάδα για διακοπές

Η Ελλάδα ήταν και φέτος ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους προορισμούς για το βρετανικό κοινό. Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, το αμείωτο ενδιαφέρον των Βρετανών επιβεβαιώνουν οι πολυάριθμες και αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις για τις ομορφιές της χώρας μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στον έντυπο και ηλεκτρονικό βρετανικό Τύπο. Και αυτό παρά τα προβλήματα που υπήρξαν κατά διαστήματα στα διεθνή ταξίδια λόγω υγειονομικών μέτρων.

Με την συνδρομή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, οι Βρετανοί ταξιδιώτες ενημερώθηκαν – μόνο το καλοκαίρι – από συνολικά 27 νέα αφιερώματα που είδαν το φως της δημοσιότητας στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Αγγλίας. Η πρότασή τους ήταν «Ελλάδα για διακοπές», εγκωμιάζοντας τις φυσικές ομορφιές της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας, την ζεστή ελληνική φιλοξενία, την αυθεντική, γευστική και υγιεινή ελληνική γαστρονομία, τον πολιτισμό μας και πλήθος άλλων θεματικών τουριστικών προϊόντων που προσφέρει η χώρα μας για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Την άνοιξη που πέρασε, προηγήθηκαν άλλα 10 αφιερώματα ανεβάζοντας σε 37,τον συνολικό αριθμό των αφιερωμάτων του βρετανικού Τύπου στην Ελλάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube