Weather Icon
Εξωτερική Πολιτική , Κύπρος 19 Σεπτεμβρίου 2021

Κύπρος: Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Δένδια και σειρά επαφών στη Ν. Υόρκη

Κύπρος: Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Δένδια και σειρά επαφών στη Ν. Υόρκη

Σειρά επαφών με ομολόγους του και με επικεφαλής διεθνών οργανισμών θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο περιθώριο των εργασιών της 76ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, όπου συνοδεύει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος θα παραστεί στη σημερινή τελετή απονομής τιμητικής διάκρισης στον CEO της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής Ντέιβιντ Χάρρις, θα έχει νωρίτερα συνάντηση με αντιπροσωπεία της ηγεσίας της Επιτροπής κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ θα ενημερώσει από πλευράς του και για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο κoς Χριστοδουλίδης θα παραστεί, επίσης, σε δείπνο που θα παραθέσει απόψε η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής.

Αύριο, Δευτέρα (20/9), ο ΥΠΕΞ της Κύπρου θα έχει χωριστές διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους του της Ελλάδας, της Αιγύπτου, του Κουβέιτ και της Κιργιζίας, και θα συμμετάσχει σε άτυπη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των Κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα παραστεί, επίσης, στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την αμερικανο-εβραϊκή οργάνωση AIPAC, καθώς και στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

ΠΗΓΗ: Naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube