Weather Icon

Η τσογλαναρία της πόλης-αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να τραμπουκίσουν τον κόσμο…

Η τσογλαναρία της πόλης-αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να τραμπουκίσουν τον κόσμο…

Ακυρώθηκε η περιφορά του σούργελου Αμάλ στο Μεταξουργείο καθώς ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής. Το αλλοδαπό φρικουλέ παρεάκι που έψαχνε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και βρήκε το ξόανο για να τις χρηματοδοτήσει, ανακοίνωσε ότι δεν θα περιφέρει αυτό το κακάσχημο τέρας που δημιούργησε και θεώρησε υποχρέωση μας να το λουστούμε.

Τα πετσωμένα ΜΜΕ βέβαια πιστά στο βιολί τους έγραψαν περί ακροδεξιών που συγκεντρώθηκαν και τα γνωστά. Εντάξει, κάπου παρατράβηξε η αηδία τόσα χρόνια να αναφέρονται οι κάτοικοι που υποφέρουν ως ακροδεξιοί, γιατί έτσι βολεύει την προπαγάνδα τους. Και να τελειώνουμε και με τις αναφορές στην τσογλαναρία της πόλης ως “αντιεξουσιαστές”. Τραμπούκια είναι του χειρίστου είδους. Καλά θα κάνουν τα συριζοαντίφα των ΜΜΕ να βρουν κάτι άλλο να κάνουν, γιατί για δημοσιογράφοι δεν κάνουν.
.
Συγχαρητήρια στην επιτροπή κατοίκων του Μεταξουργείου που τους έδιωξε από την γειτονιά τους. Απέναντι τους είχαν τους κλασικούς αλητήριους αντιφάδες που βγάζουν μεροκάματο τραμπουκίζοντας τον κόσμο. Μπράβο και στην αστυνομία που τους κυνήγησε.
.
Ωστόσο δεν γίνεται οι κάτοικοι να ξεσηκωνόμαστε κάθε τρεις και λίγο και να παραταμε ζωές και δουλειές, επειδή κάποιοι υποχωρούν σε απαιτήσεις αλληλέγγυων κατσαπλιάδων, γιατί περί αυτού πρόκειται.
.
Ελένη Παπαδοπούλου – FACEBOOK
.
tourkikanea

Η αντίδραση του κόσμου ακύρωσε το σεργιάνι των ΜΚΟ-Αμάλ !

Κείμενο του ιστολόγιου  tourkikanea 3/9/2021

Μετά από την παρακάτω συγκέντρωση, η αντίδραση του κόσμου πίκρανε τις βδέλλες των ΜΚΟ και τα όργια των αναρχομπάμπαλων που δεν ενδιαφέρονται για το αν η Αθήνα θα παραμείνει Αθήνα ή όχι…
.
Μπράβο στον κόσμο που αντέδρασε !
.
Παντού όπου πάει το ξόανο των ΜΚΟ τέτοια πρέπει να είναι η υποδοχή του !

.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube