REAL TIME |

Weather Icon

Γαλλοαρμενικές φιλοφρονήσεις λόγω… εμβολίων κατά του COVID-19

Γαλλοαρμενικές φιλοφρονήσεις λόγω… εμβολίων κατά του COVID-19

Γαλλία – Αρμενία: Η Γαλλία έστειλε την παρτίδα με τις 25.000 δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού στην Αρμενία και οι ηγέτες των δύο χωρών… αλληλοφιλοφρονήθηκαν στη γλώσσα του καθενός.

«Όπως είχα υποσχεθεί τον Αύγουστο πέρυσι, η πρώτη παρτίδα 25.000 δόσεων του εμβολίου θα φτάσει απόψε στους Αρμένιους φίλους μας», έγραψε στα Αρμενικά ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στη σελίδα του στο Twitter.

«Αλληλεγγύη εν δράσει στον αγώνα κατά του COVID-19», έγραψε ο Μακρόν χρησιμοποιώντας το ρουνικό αλφάβητο της αρμενικής γλώσσας.

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν έγραψε ανάρτηση στο Twitter στα γαλλικά με αφορμή την αποστολή της πρώτης παρτίδας εμβολίου που δόθηκε από τη Γαλλία στην Αρμενία.

«Σε επιβεβαίωση της φιλίας Αρμενίας-Γαλλίας, οι πρώτες 25.000 παρτίδες των πρώτων 200.000 δόσεων εμβολίων που δόθηκαν από τη Γαλλία στην Αρμενία για την καταπολέμηση του COVID-19 έφτασαν στο Ερεβάν», έγραψε ο πρωθυπουργός της Αρμενίας σε άπταιστα γαλλικά.

ΠΗΓΗ: El.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube