REAL TIME |

Weather Icon

Ερντογάν vs Ιμάμογλου στα social media: Με γάτα ο τούρκος πρόεδρος, καπετάνιος ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης

Ερντογάν vs Ιμάμογλου στα social media: Με γάτα ο τούρκος πρόεδρος, καπετάνιος ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης

«Προεκλογικό άρωμα» έμοιαζε να είχε στα κοινωνικά δίκτυα η μάχη του τούρκου προέδρου με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης τα περασμένα εικοσιτετράωρα, παρότι τυπικά οι προεδρικές εκλογές στη γείτονα διεξάγονται το 2023.

Ο Ταγίπ Ερντογάν ανάρτησε στα social media φωτογραφία με τη γάτα του εγγονού του στο Βόσπορο. (Υποτίθεται) ότι, ενώ πήγαινε να διαβάσει εφημερίδα, η γάτα ανέβηκε στα πόδια του, ωστόσο ο τούρκος πρόεδρος μοιάζει να την αντιμετωπίζει με την τρυφερότητα που θα αντιμετώπιζε τους… αντιπάλους του, καθότι δεν την αγγίζει καθόλου σε καμία φωτογραφία.

Πάντως, η γάτα παίρνει η ίδια πρωτοβουλία και τρίβεται στο χέρι του τούρκου προέδρου.

Από την πλευρά του, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, στον απόηχο της επίσκεψής του στην Αθήνα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στη Τουρκία, εμφανίστηκε με στολή καπετάνιου στον Κεράτιο Κόλπο με μια σημειολογία τύπου -όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ- «μπορώ και κυβερνώ, έχω το πηδάλιο».

Δείτε τις αναρτήσεις

 

ΠΗΓΗ: in.gr

 

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube