Weather Icon
Λαθρομετανάστευση 17 Σεπτεμβρίου 2021

Απρέπειας Μπογδάνου παραλειπόμενα…

Απρέπειας Μπογδάνου παραλειπόμενα…

Υπάρχει μια συνεχώς διευρυνόμενη μερίδα πολιτών που ανησυχεί (δικαίως κατ’ εμέ) για την αύξηση των μουσουλμάνων στις δυτικές κοινωνίες (λόγω μετανάστευσης και πολλών γεννήσεων) η οποία σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα και τη γήρανση, δημιουργεί προϋποθέσεις πολιτισμικής αλλοίωσης ή ακόμη  και ισλαμοποίησης των κοινωνιών μας.

Η ραγδαία αύξηση των πληθυσμών σε μουσουλμανικές χώρες γύρω από την Ευρώπη από το Μαρόκο μέχρι το Αφγανιστάν, σε συνδυασμό με τη δημογραφική γήρανση δημιουργούν μια ισχυρή διαφορά δυναμικού ή εκφόρτιση του οποίου θα μπορούσε να σκοτώσει τη Δύση.

α) Οι “σταυροφόροι”…

Από τη μια πλευρά υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν πως το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο αν κλείσουμε τα σύνορα και εξοντώνουμε όσους τα περνάνε, αδιαφορώντας για τα κίνητρα και τις επιδιώξεις τους.

Ο πατήρ Λεπέν πριν πολλά χρόνια το είχε θέσει σε πιο ωμή αλλά και ρεαλιστική βάση: Η Δύση πρέπει να βρει τρόπο να μειώσει τους πληθυσμούς εκεί που αυτοί αυξάνονται ταχύτερα.

Από την άλλη πλευρά η άποψη αυτή υποστηρίζει πως οι δυτικές κοινωνίες πρέπει να επιστρέψουν στις παραδοσιακές αξίες και να αυξηθούν οι γεννήσεις.

Η πλευρά  αυτή συγκεκαλυμένα υποστηρίζει πως η Δύση πρέπει να εγκαταλείψει το μοντέλο των ανοιχτών κοινωνιών, των ανοιχτών αγορών, των ατομικών δικαιωμάτων, της χειραφέτησης των γυναικών και να επιστρέψει στις χριστιανικές και εθνικές ρίζες της  με στόχο την αύξηση των γεννήσεων και τη συνέχιση του ανταγωνισμού με το Ισλάμ και άλλες θρησκείες -πολιτισμούς.

Όσοι υποστηρίζουν την επιστροφή στην παράδοση και τη λήψη ουσιαστικών μέτρων αύξησης των γεννήσεων ουσιαστικά υποστηρίζουν πως οι γυναίκες πρέπει να επιστρέψουν στο νοικοκυριό και να περιοριστούν σε ρόλους “παιδομηχανών”…

Η εργασιακή απασχόληση των γυναικών τούς εξασφάλισε οικονομική αυτονομία και έδωσε υλική υπόσταση στο φεμινισμό, τη χειραφέτηση και τον σύγχρονο οικογενειακό προγραμματισμό με λίγα παιδιά…

Με λίγα λόγια προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη μεταναστευτική εισβολή και τον κίνδυνο της ισλαμικής αλλοίωσης η πλευρά αυτή μας προτείνει να υιοθετήσουμε τα ήθη και τον τρόπο ζωής των κοινωνιών του Ισλάμ, όπως δηλ. ήταν η Ευρώπη τον μεσαίωνα, την εποχή των σταυροφοριών.

β) Η ενοχική “ισλαμο”-αριστερά

Στο άλλο άκρο βρίσκεται η ενοχική αριστερά η οποία υποστηρίζει πως η μετανάστευση είναι συνέπεια της αποικιακής εκμετάλλευσης αυτών των περιοχών από την  Δύση.

Τούτο είναι παντελώς ανακριβές. Ο υπερπληθυσμός κατά ένα σημαντικό μέρος οφείλεται στην ανθρωπιστική και φαρμακευτική βοήθεια από τις χώρες της Δύσης που μείωσε την παιδική θνησιμότητα και αύξησε την ποσότητα θερμίδων που μπορεί να προσλαμβάνει κάποιος. Η επάρκεια τροφής και φαρμάκων εκτίναξε τους πληθυσμούς γύρω από τη Δύση.

Μερικοί αριστεροί μισούν τόσο πολύ τη Δύση και τη Δημοκρατία που θα θεωρούσαν ηθική δικαίωση της κατάρρευσή της υπό τις πιέσεις της εισβολής “βαρβάρων” τους οποίους οι ίδιοι φαντασιώνονται ως φορείς του ουτοπικού πεπρωμένου κάποιας αφηρημένης έννοιας, μετάστασης του προλεταριάτου.

για τη συνέχεια Capital

 

Ακολουθεί σχόλιο του αναγνώστη Stirlitz

 

Αν σκεφτεί κανείς πόσο απίστευτη πίεση υφίσταται η Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια από τις ροές των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και τι τίμημα πληρώνει όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, είναι απορίας άξιο που αφήνουμε τις χώρες προέλευσης αυτών των ανθρώπων εντελώς ανενόχλητες σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Εδώ μπουκάρουν καθημερινά παράνομα στην πατρίδα μας εκατοντάδες Πακιστανοί, Αφγανοί, Σομαλοί και διάφοροι άλλοι κι εμείς ούτε καν ενοχλούμε τις αντίστοιχες χώρες για τον τεράστιο μπελά στον οποίο μας βάζουν οι πολίτες τους! Έχει σκεφτεί άραγε κανείς γιατί γίνεται αυτό;

Όλες σχεδόν οι χώρες από τις οποίες προέρχονται οι λαθρομετανάστες «φιλοξενούμενοί» μας διατηρούν πρεσβείες στην Αθήνα, ο ρόλος των οποίων είναι, μεταξύ άλλων, να λύνουν τυχόν προβλήματα ή παρεξηγήσεις που υπάρχουν με πολίτες τους που ζουν στη δική μας χώρα. Και εδώ τίθεται το ερώτημα: γιατί δεν εμπλέκουμε αυτές τις πρεσβείες στο πρόβλημα που έχουμε ώστε να μας βοηθήσουν στα πλαίσια του εφικτού; 

Για παράδειγμα, μπαίνει παράνομα ατη χώρα μας ένας τύπος χωρίς χαρτιά, δηλώνει ότι είναι Πακιστανός, ότι ονομάζεται Αχμέτ και ότι είναι 17 ετών – άρα «ασυνόδευτος ανήλικος» για να έχει πρώτη προτεραιότητα να γίνει δεκτός στη Γερμανία και να τρώει από τα επιδόματα του γερμανικού κράτους. Γιατί δεν τον πάμε αμέσως (φρουρούμενο βέβαια) στην πρεσβεία του Πακιστάν και να της ζητήσουμε:

1) να μας πιστοποιήσει ότι ο άνθρωπος αυτός είναι όντως δικός της πολίτης όπως ο ίδιος ισχυρίζεται,

2) να μας βεβαιώσει ότι το όνομα που έχει δηλώσει στις ελληνικές αρχές είναι σωστό,

3) να μας πιστοποιήσει την πραγματική ηλικία του, και

4) να μας δώσει ένα αντίγραφο του ποινικού του μητρώου για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Αν οι ξένες πρεσβείες μάς βοηθούσαν έστω στα παραπάνω, θα έφευγε ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων που έχουμε, αφού θα ξέραμε έγκυρα ποιος δικαιούται άσυλο και ποιος όχι, ποιος είναι πραγματικός πρόσφυγας που έχει ανάγκη, και ποιος μας δουλεύει ψιλό γαζί. 

Αν πάλι οι πρεσβείες αρνούνταν να συνεργαστούν με τις ελληνικές αρχές, τότε θα έπρεπε η Ελλάδα να το εκλάβει αυτό ως εχθρική στάση απέναντί της, να προβεί αμέσως στη διακοπή διπλωματικών σχέσεων με τις αντίστοιχες χώρες, σε απέλαση όλου του διπλωματικού προσωπικού τους, και να απελαύνει στο εξής με συνοπτικές διαδικασίες κάθε πολίτη αυτών των χωρών που εισέρχεται παράνομα στην επικράτειά της.

Δεν είναι δυνατόν κάποιες ισλαμικές χώρες να μας δημιουργούν μείζονα εθνικά προβλήματα με την αθρόα λαθρομετανάστευση των υπηκόων τους και μετά να παριστάνουν ότι ενοχλούνται κι από πάνω αν τους ζητήσουμε να συνεργαστούν μαζί μας.

Stirlitz

 

απο το facebook:

 

Γιατί την πέφτετε στον Μπογδάνο, αδέλφια;
Επειδή ανέβασε κατάλογο με ονόματα μαθητών; Ήταν λάθος και ο ίδιος απολογήθηκε πολύ γρήγορα, πριν καν οι περισσότεροι ανακαλύψετε τι έγινε.
Επειδή στοχοποίησε μαθητές, όπως λέτε; Αυτό είναι αστείο. Αν υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που είναι ικανές να κάνουν κακό σε αυτά τα παιδιά, αυτοί ξέρουν πολύ καλά ποια είναι αυτά τα σχολεία. Δεν περιμένουν τον Μπογδάνο.
Να σας πω γιατί την πέφτετε στον Μπογδάνο;
Διότι είναι ίσως ο μόνος βουλευτής που αναφέρεται στη γκετοποίηση του κέντρου, στο διωγμό των κατοίκων του, στην εξαθλίωση των δομών της περιοχής συμπεριλαμβανομένων των σχολείων.
Διότι αυτό που ανέδειξε με τον άκομψο αυτό τρόπο, δεν είναι ενσωμάτωση, είναι ο ορισμός του γκέτο.
Το γιατί την βρίσκετε με την γκετοποίηση, τον αφελληνισμό του κέντρου και άλλων περιοχών και το μεσαίωνα, είναι ερώτημα που πρέπει να το απαντήσετε μόνοι σας στον εαυτό σας.
Να σας πω και κάποια κοινά που μπορεί να μοιράζεστε όσοι τον κράζετε;
Δεν έχετε αναγκαστεί να εγκαταλείψετε το σπίτι σας στην Πατησίων, όπως οι πολίτες που εκπροσωπεί ο Μπογδάνος.
Αν έχετε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα από τη γιαγιά σας, το νοικιάζετε σε άλλους και εσείς μένετε στο Χαλάνδρι.
Τα παιδιά σας δεν τα πάτε στο νηπιαγωγείο στην πλατεία Αττικής, τα πάτε σε ιδιωτικό ή στη χειρότερη σε δημόσιο στην Αγία Παρασκευή.
Δεν σταματάτε στην Αχαρνών ούτε να πάρετε φραπέ σε πλαστικό.
Παρακαλάτε να τον διαγράψει ο Μητσοτάκης;
Μακάρι να το έκανε γιατί μαντρώνει ψηφοφόρους που είναι απαραίτητοι για τη ΝΔ.
Αδέλφια, επειδή ενσωμάτωση σε γκέτο δε γίνεται, πρέπει να συμφωνήσετε με το μήνυμα που πέρασε ο Μπογδάνος.
Κι επειδή ο Μπογδάνος είναι σκατόψυχος που δε θέλει την ενσωμάτωση, άρα τότε και οι οι ψηφοφόροι του στο κέντρο των Αθηνών είναι σκατοψυχοι, σας έχω μία καταπληκτική πρόταση:
Ξενοικιάζετε από το Χαλάνδρι και νοικιάζετε στην πλατεία Αμερικής.
Γλιτώνετε 500 ευρώ το μήνα με το καλημέρα, 6000 το χρόνο.
Στέλνετε τα παιδιά σας στο εν λόγω νηπιαγωγείο (άλλα 4000 το χρόνο από εδώ) και βοηθάτε έμπρακτα στην ενσωμάτωση που τόσο σας ενδιαφέρει.
Κazan-kazan.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube