Weather Icon
Ελλάδα 4 Αυγούστου 2021

Ξανά στην κατάσβεση το ρωσικό «θηρίο» Beriev, που παρουσίασε μικρή βλάβη

Ξανά στην κατάσβεση το ρωσικό «θηρίο» Beriev, που παρουσίασε μικρή βλάβη

 Διαψεύδεται ότι υπήρξε θέμα με τον κινητήρα του Beriev

Μικρή βλάβη στους αισθητήρες που επιδιορθώθηκε σχεδόν αμέσως παρουσίασε το Beriev-200, το ρωσικό αεροσκάφος που έχει μισθώσει η Ελλάδα και έχει επιχειρήσει σε όλα τα μεγάλα πύρινα μέτωπα, και σε αυτό στη Βαρυμπόμπη. Έτσι, μέχρι να πέσει το φως του ήλιου αναμένεται να βοηθήσει και πάλι στη φωτιά της Εύβοιας.

Πηγή που είναι στην ομάδα επισκευής του αεροσκάφους μιλώντας στο Sputnik διέψευσε ότι υπήρξε βλάβη στον κινητήρα που θα το υποχρέωνε να καθηλωθεί για 24-48 ώρες στο αεροδρόμιο.

Νωρίτερα σήμερα, η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα εξέφρασε τη συμπαράστασή της «στους φίλους Έλληνες στις δύσκολες μέρες των πυρκαγιών», τονίζοντας πως η συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας «διαχρονικά έφερνε απτά, όχι εικονικά, αποτελέσματα, και η πλευρά μας ενδιαφέρεται για τη διεύρυνσή της προς αμοιβαίο όφελος και σε άλλους τομείς».

https://www.pontosnews.gr/660185/ellada/xana-stin-katasvesi-to-rosiko-beriev/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube