Weather Icon

Το ISIS και οι Ταλιμπάν «είναι η αιμοσταγής κατάρα του πολιτικού Ισλάμ»

Το ISIS και οι Ταλιμπάν «είναι η αιμοσταγής κατάρα του πολιτικού Ισλάμ»

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ντουράν λέει ότι ο Ερντογάν πιθανότατα θα εκμεταλλευτεί τους μετανάστες από το Αφγανιστάν, χρησιμοποιώντας τους για να διαπραγματευτεί με την ΕΕ, όπως έκανε με τους Σύριους.

Ο Ραγκίπ Ντουράν, Τούρκος δημοσιογράφος, συγγραφέας και ακαδημαϊκός, μίλησε σε συνέντευξή του για το τι συμβαίνει στο Αφγανιστάν και την επιτυχία των Ταλιμπάν στην κατάληψη του ελέγχου ολόκληρης της χώρας σε λίγες μόνο ημέρες.

Ο Ντουράν έχει εργαστεί ως ρεπόρτερ για τις τουρκικές εφημερίδες Hürriyet (Ελευθερία) και Cumhuriyet (Δημοκρατία) και για ξένα μέσα ενημέρωσης, το BBC και το Agence France Presse (AFP). Έχει επίσης γράψει ως ανταποκριτής στη γαλλική εφημερίδα Libération. Έχει δημοσιεύσει αρκετές μεταφράσεις και βιβλία, μεταξύ των οποίων το “Μεταξύ των Αφγανών Μαχητών” και το “Τα μέσα ενημέρωσης που φορούν κράνη”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube