Weather Icon

Συναγερμός! Αναγνώριση από το Αζερμπαϊτζάν ζητάει το ψευδοκράτος

Συναγερμός! Αναγνώριση από το Αζερμπαϊτζάν ζητάει το ψευδοκράτος

Ονειρεύονται ένωση των… τουρκόφωνων χωρών!

Με αντιπροσωπεία κόμματος του Αζερμπαϊτζάν συναντήθηκε ο αποκαλούμενος «υπουργός ενέργειας, και οικονομίας» Ερχάν Αρικλί και έθεσε ξεκάθαρα ζήτημα αναγνώρισης του ψευδοκράτους από τα αδέρφια των Τούρκων, τους Αζέρους.

Όπως δήλωσε ο Αρικλί: «Είναι σημαντικό το μήνυμα που δίνεται για δύο ξεχωριστά κράτη μετά την εγκατάλειψη της ομοσπονδίας και ότι τα φιλικά και αδελφικά κράτη θα πρέπει να τείνουν χείρα βοηθείας για κάτι τέτοιο. Οι χώρες που μπορούν να μας αναγνωρίσουν θα πρέπει να το πράξουν και όσες δεν μπορούν θα πρέπει να προσπαθήσουν να άρουν την απομόνωση. Χρειαζόμαστε στήριξη στη διεθνή σκηνή και το Αζερμπαϊτζάν θα πρέπει πρώτο να μας πιάσει το χέρι».

Το σχέδιο για ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας έχει ξεκινήσει, καθώς ο ψευδοϋπουργός δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει ένωση των τουρκόφωνων χωρών και να καταργηθούν τα μεταξύ τους σύνορα!

ΠΗΓΗ: Newsbreak.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube